Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Slytherin
Selam,

Yeni eve tasindim ve sansima GigaFiber altyapisi var yaziyor sorgulattigimda. Ancak binada fiber kablo goremedim. Su an TT'nin VDSL (oyle saniyorum) 24 Mbps interneti bagli.

Sormak istedigim sey ise GigaFiber icin kabloyu TurkNet'in kendisi mi cekiyor, eger oyleyse bana ekstra maliyeti var mi? 3. kattayim.
Ya da kablonun olmamasi aslinda GigaFiber olmadigini mi gosteriyor?

Yarin TurkNet'i arayip soracagim zaten ama bilen vardir diye sorayim dedim. Bilen cikmazsa bilgi aldiktan sonra yazarim yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet sözleşmede kurulum ücreti diye 12 ay taksitle bir ücreti yansıtmadan her ay düşüyor ücretinizden. Yani 700 TL düşmüyor ancak 70 TL ücret ay olarak düşüyor. Şayet TurkNet'ten ayrılır iseniz bu ücret ne kadar ise toplamı geçen süre düşüldükten sonra kalan aylar yansıtılıyor. 12 aydan önce ayrılmanız durumunda.

TurkNet GigaFiber'de kendi ekibi geliyor, kendi çekiyor. Ama çok zorlu bir iş çıkacaksa keyiflerine göre "elektrikçi çağırın, kabloyu çeksin, sonlandırmayı biz yapacağız tekrar gelip" diyebiliyorlar. Bana geldiklerinde aynen böyle dediler, sonra zar zor ikna edebildim ve şanslı çıktım ve yaptılar. Ama gitmeye hazırdılar.

Gelen ekibin keyfine bağlı azıcık. Hakkımız olmasına rağmen bazen yapmak istemeyebiliyorlar.

TurkNet GigaFiber'de kendi ekibi geliyor, kendi çekiyor. Ama çok zorlu bir iş çıkacaksa keyiflerine göre "elektrikçi çağırın, kabloyu çeksin, sonlandırmayı biz yapacağız tekrar gelip" diyebiliyorlar. Bana geldiklerinde aynen böyle dediler, sonra zar zor ikna edebildim ve şanslı çıktım ve yaptılar. Ama gitmeye hazırdılar.

Gelen ekibin keyfine bağlı azıcık. Hakkımız olmasına rağmen bazen yapmak istemeyebiliyorlar.
Anladım. Bina zaten 3 katlı. Mevcut bakır kabloyu da doğalgaz borusunun yanından çekmişler. Kolay olur o zaman.

Teşekkürler cevaplar için.