NYTMARE

Başarılı
Merhaba,

Ben Netspeed'in 75/10 Mbps tarifesini kullanıyorum ve hattımın maksimum hızı 80 Mbps ve elimde SNR ayarı olmayan bir modem mevcut ama modemden memnunum ve değiştirmek istemiyorum. Acaba TurkNet'te kullanıcı panelinden SNR ayarı yapmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben Netspeed'in 75/10 Mbps tarifesini kullanıyorum ve hattımın maksimum hızı 80 Mbps ve elimde SNR ayarı olmayan bir modem mevcut ama modemden memnunum ve değiştirmek istemiyorum. Acaba TurkNet'te kullanıcı panelinden SNR ayarı yapmak mümkün mü?
TurkNet kullanıcı panelinden SNR ayarı yapmak mümkün değildir. SNR ayarları genelde modem arayüzü üzerinden yapılır ve TurkNet, bu tür ayarlara kullanıcıların erişimini kısıtlar. Eğer mevcut modeminizi değiştirmek istemiyorsanız, çeşitli yöntemler deneyebilirsiniz:

- Modem Yazılımını Güncelleyin: Modeminizin yazılımını (firmware) güncelleyerek güncel özelliklerden faydalanabilirsiniz. Modem üreticisinin web sitesinden güncel yazılımı bulabilirsiniz.

- Düşük Gürültü Seviyesine Geçin: Eğer mümkünse, modeminizi elektrik prizine başka bir yere taşıyarak, gürültü seviyesini azaltmayı deneyebilirsiniz.

- Kabloları Kontrol Edin: Kullanmakta olduğunuz DSL kablosunun ve bağlantıların sağlam olduğundan emin olun. Zedelenmiş veya eski kablolar performansı olumsuz etkileyebilir.

- Destek ile İletişim Kurun: TurkNet müşteri hizmetleri ile iletişime geçip hat durumu ve performansı hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, altyapınızla ilgili sıkıntılar varsa bunu bildirebilirsiniz.

Bu adımları izleyerek hattınızın performansını artırmaya çalışabilirsiniz.