Ombudsmanlık şikayeti de oluşturdum işletmenin Valilik'e yalan söylediğini ön planda tutup talepler kısmına fiber istediğimi belirterek.
Esasen ombudsmanlığın görev alanına girmiyor aslında. Zira Kamu Denetçiliği Kurumu'nun baktığı şey esasen kamu kurumlarının işlem, eylem ve tutumlarıdır aslında. Yani bir şirketin valiliğe yalan söylemesiyle ilgilenmeyecektir.

Ancak anlıyorum sizi, nereden ne tutturulabilir düşüncesiyle hareket ediyorsunuz sonuçta ve deneyebileceğiniz her şeyi denemek istiyorsunuz. Umarım başarılı olursunuz diyeyim.

Zira Kamu Denetçiliği Kurumu'nun baktığı şey esasen kamu kurumlarının işlem, eylem ve tutumlarıdır aslında.

Evet, ben de BTK'yi, Valilik'i ve TT'yi şikayet ettim ikisi kamu kuruluşu diye. BTK'nin TT'yi denetlemek yerine ne derse tekrar etmesi ve Valilik'in çözüm arayışında olmayışına da değindim, TT'nin saçmalıklarına da. Ne çıkarsa diye her yolu deniyorum tam da dediğiniz gibi.
Zaten KDK sitesinde diyordu diğer tüm şikayet yolları tüketildi ise gelin buradan deneyin diye, ben de deniyorum.

Evet, ben de BTK'yi, Valilik'i ve TT'yi şikayet ettim ikisi kamu kuruluşu diye. BTK'nin TT'yi denetlemek yerine ne derse tekrar etmesi ve Valilik'in çözüm arayışında olmayışına da değindim, TT'nin saçmalıklarına da. Ne çıkarsa diye her yolu deniyorum tam da dediğiniz gibi.
Zaten KDK sitesinde diyordu diğer tüm şikayet yolları tüketildi ise gelin buradan deneyin diye, ben de deniyorum.
Bazen olumlu sonuç alınmasa bile bu şekilde dürtmek aslında rahatsız edip fiilen sonuç almanızı sağlayabiliyor birtakım konularda. Merak ettim. İlerleyen zamanlarda lütfen sonucu paylaşın.