dmrfrknW

Çalışkan
Vodafone'da 35 Mbps internet paketim vardı. Taahhüt süresi bitince TurkNet'e geçtim, adres sorgulama da 75 Mbps internet paketi önerdiler geçtik. Ancak bir süre sonra internette sürekli her gün kesilmeler başladı. Araştırdıktan sonra ankastre desteklemediği, sinyal-gürültüden dolayı kesildiğini öğrendik. Ardından internet hızını 50'ye sabitlediler kesilmeler bitti ancak 75Mbps internet ücreti ödemeye devam ediyorum. Altyapı yapılana kadar nasıl indirimli fatura ödeyebilirim ya da farklı bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, herhangi bir indirim alamazsınız. Tek paket var. 1000 Mbps de verilse 50 de verilse tek fiyat.

Bu yanlışın sebebi maalesef saha koşulları ve Türk Telekom'un tutarlı bilgi yollamaması. VDSL altyapıda düzeltme beklememenizi öneririm. Daha kötüye gitmemesi için dua edin sadece.

Hayır herhangi bir indirim alamazsınız. Tek paket var. 1000 Mbps de verilse 50 de verilse tek fiyat.

Bu yanlışın sebebi maalesef saha koşulları ve Türk Telekom'un tutarlı bilgi yollamaması. VDSL altyapıda düzeltme beklememenizi öneririm. Daha kötüye gitmemesi için dua edin sadece.

Kesinlikle katılıyorum. VDSL altyapı içler acısı maalesef. Kopmadan kullanılabiliyorsa ne mutlu.

Hayır herhangi bir indirim alamazsınız. Tek paket var. 1000 Mbps de verilse 50 de verilse tek fiyat.

Zaten bize de VDSL'de vadedilen hız 35 Mbps 33 falan geliyordu, geçen gün komşuya direkteki ankestradan telefon hattı çektiler şimdi 29.5 30 ancak geliyor. Bence de daha kötüye gitmemesi için dua etmek mantıklı. :D
Türk Telekom kullanıyorum bu arada.

Zaten bize de VDSL'de vadedilen hız 35 Mbps 33 falan geliyordu, geçen gün komşuya direkteki ankestradan telefon hattı çektiler şimdi 29.5 30 ancak geliyor. Bence de daha kötüye gitmemesi için dua etmek mantıklı. :D
Türk Telekom kullanıyorum bu arada.
Kullanıcı arttıkça veya anlık kullanım yoğunlaştıkça hız düşer maalesef. Bu da altyapı yetersizliğinden kaynaklı. FTTH'de böyle şeyler yok mesela.