GhosT_1982

Becerikli
Arkadaşlar, Turknet internete zam yaptı ve 950 TL oldu. Ben de araştırdım ve Digitürk'e geçtim. Üstelik 12 ay 520 TL ve istediğin takımın maçlarını 1 yıl izleme imkanı sunuyor. Sizce iyi yaptım mı? Bu arada %25 engelli indirimi de var, yani 450 TL internet ödeyeceğim. Sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en büyük pişmanlığınız olacağını düşünüyorum. Örnek konuları araştırmanızı tavsiye ederim.

Arkadaşlar, Turknet internete zam yaptı ve 950 TL oldu. Ben de araştırdım ve Digitürk'e geçtim. Üstelik 12 ay 520 TL ve istediğin takımın maçlarını 1 yıl izleme imkanı sunuyor. Sizce iyi yaptım mı? Bu arada %25 engelli indirimi de var, yani 450 TL internet ödeyeceğim. Sizce nasıl?
Hız kaç?

Çok riskli bir hamle. 1 sene maçları izlemenin yanında bir de internette ciddi sorunlar olmazsa mantıklı olmuş aslında ama riskli bir hamle. Tebrik ederim.:D

Iyi yapmissin fakat daha onceleri sözlesmelerle ilgili Digitürk'le ilgili hiç iyi ve akla mantiga sigmayan haberler gormustum gecmiste. Umarim kotu bir şey yasamazsin.