ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Bir oyun ile alakalı turnuvaya katıldım, maçımız 2 saat sonra başlıyor. Ama ben böyle şeylerde sürekli el titremesi, terlemesi falan yaşıyorum. Var mı tavsiyeniz? Turnuva esnasında ne yapmalıyım? Baya alıştırma yaptık ancak o heyecan farklı oluyor.

Bir oyun ile alakalı turnuvaya katıldım, maçımız 2 saat sonra başlıyor. Ama ben böyle şeylerde sürekli el titremesi, terlemesi falan yaşıyorum. Var mı tavsiyeniz? Turnuva esnasında ne yapmalıyım? Bayağı alıştırma yaptık ancak o heyecan farklı oluyor.

Sanırım biraz geç cevap yazdım, olsun diğer turnuva için kullanırsın dediğim şeyleri. Katıldığın şey için elinden geleni yaparsın sakin olmaya çalış sadece bir oyun hata yapsan çok bir şey olur mu sanmıyorum insanlık hali.

Bir oyun ile alakalı turnuvaya katıldım, maçımız 2 saat sonra başlıyor. Ama ben böyle şeylerde sürekli el titremesi, terlemesi falan yaşıyorum. Var mı tavsiyeniz? Turnuva esnasında ne yapmalıyım? Bayağı alıştırma yaptık ancak o heyecan farklı oluyor.

Nasıl geçti hocam? Heyecan yapmak çok normal ama başladıktan bir süre sonra heyecandan eser kalmıyor çok rahatlıyorsunuz.

Sakız çiğnemek. Beynin rahat olmadığı zamanda yemek yiyemem diye düşünüp stresi azaltıyor. Yani yemek yediğine göre sıkıntı yok diye düşünüyor.