Mustafaymis
Uzman
Türkçe tuş takımının olması bayağı iyi bir şey bu arada.Normal bütçede JET75 bütçen çıkarsa şiddetle W75 öneririm.
Türkçe tuş takımının olması bayağı iyi bir şey bu arada.Normal bütçede JET75 bütçen çıkarsa şiddetle W75 öneririm.
Eski klavyem Asus ROG Strix Scope RX Red Switch'ti, herhangi bir problem yaşamamıştım. Manyetikleri deneyesim geldi fakat bu garanti süreci de ürkütmüyor değil.Eskiden bir takım sorunlar oluyordu ama şu an kendilerine çeki düzen verdiler şikayetten çok övgü alıyor.
Hiç bir sorun olmaz. Ben aynı modelin yüzde 60'lık versiyonunu kullanıyorum bir kere garantilik bir işi çıktı hemen yaptılar gönderdiler eskisinden daha iyi şu an.Eski klavyem Asus ROG Strix Scope RX Red Switch'ti, herhangi bir problem yaşamamıştım. Manyetikleri deneyesim geldi fakat bu garanti süreci de ürkütmüyor değil.
Wraith'den mi bahsediyorsunuz?Eskiden bir takım sorunlar oluyordu ama şu an kendilerine çeki düzen verdiler şikayetten çok övgü alıyor.
Evet. Ben gönderdim hiçbir sorun yaşamadım. Arkadaşım kulaklığını yollamıştı onda da bir sorun olmamıştı. İkimizde memnun kalmıştık. Yorumlardaki çoğu kişide memnun kaldı gibi gözüküyordu.
Yorumlara çok fazla aldanmayın derim Wraith kendine çeki düzen falan vermedi bir çok insan şikayetçi, dışardan öyle gözüküyor olabilir fakat, Swarcow gibi discord sunucularına girdiğinizde durum öyle değil.Evet. Ben gönderdim hiçbir sorun yaşamadım. Arkadaşım kulaklığını yollamıştı onda da bir sorun olmamıştı. İkimizde memnun kalmıştık. Yorumlardaki çoğu kişide memnun kaldı gibi gözüküyordu.
Sadece bu görsel bile fikrimi değiştirdi, teşekkürler.Yorumlara çok fazla aldanmayın derim Wraith kendine çeki düzen falan vermedi bir çok insan şikayetçi, dışardan öyle gözüküyor olabilir fakat Discord sunucularına girdiğinizde durum öyle değil.
Örnek:
Eki Görüntüle 189948
THH kararı çıkmış sen haksızsın. Üstüne THH'ye geri itiraz davası açıyorsun. Komik. Bu işlemler 1-2 günde hallolmuyor. Bir laptop THH işlemleri bile en az 4-5 ay sürüyor.Sadece bu görsel bile fikrimi değiştirdi, teşekkürler.
THH kararı çıkmış sen haksızsın. Üstüne THH'ye geri itiraz davası açıyorsun. Komik. Bu işlemler 1-2 günde hallolmuyor. Bir laptop THH işlemleri bile en az 4-5 ay sürüyor.
Hepsiburada, Amazon kullanıcılarına baya değer veriyor. Aylar geçse bile yardımcı oluyorlar.Hiç böyle aksiyonlara girmemek lazım ya, ASUS'tan aldığım klavyeyi Hepsiburada üzerinden F tuşunun çalışmaması için geri göndermiştim. 3 gün sonra yenisini göndermişlerdi.