Ne düşünüyorsunuz? Haber doğru bu arada, bende ve hiç bir tanıdığımda sosyal medyaya erişilmiyor.
TUSAŞ’a saldırı sonrası sosyal medyalara kısmi engel!
Ne düşünüyorsunuz? Haber doğru bu arada, bende ve hiçbir tanıdığımda sosyal medyaya erişilmiyor.
Terörist başını meclise getirmeye çalışırsan böyle olur.Ne düşünüyorsunuz? Haber doğru bu arada, bende ve hiç bir tanıdığımda sosyal medyaya erişilmiyor.
Millette VPN denen bir şey var, bunu bilmiyorlar mı? O konuyu irdelemek isteyen adamı sen geçici yasakla durduramazsın, olan normal kullanıcıları tilt etmek oldu.Ya kardeşim, illa bana VPN mi açtıracaklar la havleee.
Hocam bilmediğimden soruyorum devlet isterse VPN yasaklayabilir mi?Millette VPN denen bir şey var, bunu bilmiyorlar mı? O konuyu irdelemek isteyen adamı sen geçici yasakla durduramazsın, olan normal kullanıcıları tilt etmek oldu.
Evet. Çin yasaklıyor. Turkcell de bayağı bir VPN yasakladı.Hocam bilmediğimden soruyorum devlet isterse VPN yasaklayabilir mi?
Warp DNS halen ayakta.
Allah bütün terör sevicilerin belasını versin, daha ne olacak artıkNe düşünüyorsunuz? Haber doğru bu arada, bende ve hiç bir tanıdığımda sosyal medyaya erişilmiyor.
Bilinen bazı VPN servisleri yasaklanabilir. VPN doğrudan yasaklanabilecek bir şey değil, internetin temel protokollerinden birisi.Hocam bilmediğimden soruyorum devlet isterse VPN yasaklayabilir mi?