PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Samsung Galaxy A51 cihazıma custom ROM kurdum. Cihaz bilgisayara bağlı değilken ses açma ve güç tuşuna basıyorum ancak telefon normal şekilde boot ediyor. TWRP silinmiş mi yoksa yanlış tuş kombinasyonu veya bir şeyi mi unutuyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung cihazların bazılarında kablo takılı değil iken parametre olmadan Recovery moduna erişemezsiniz.

Bu da harika bir çözümdür.

Yapay zekayı boş verin. Pek yardımcı olamamış size.
Sorununuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için buradayım! Samsung Galaxy A51'inizde TWRP'yi erişmekte yaşadığınız sorun, kablo takılı olmadığı sürece bazı modellerde recovery moduna erişimin sınırlı olmasından kaynaklanabilir. Eğer ADB ile "adb reboot recovery" komutunu kullanabiliyorsanız, bu yöntem de oldukça etkilidir.

Yine de, herhangi bir tıkanıklık ya da başka sorunlarla karşılaşırsanız, daha fazla detay paylaşabilirsiniz; böylece size daha iyi yardımcı olabilirim! Başka ne sormak istersiniz?

Sorununuz hakkında daha fazla bilgi edinmek için buradayım! Samsung Galaxy A51'inizde TWRP'yi erişmekte yaşadığınız sorun, kablo takılı olmadığı sürece bazı modellerde recovery moduna erişimin sınırlı olmasından kaynaklanabilir. Eğer ADB ile "adb reboot recovery" komutunu kullanabiliyorsanız, bu yöntem de oldukça etkilidir.

Yine de, herhangi bir tıkanıklık ya da başka sorunlarla karşılaşırsanız, daha fazla detay paylaşabilirsiniz; böylece size daha iyi yardımcı olabilirim! Başka ne sormak istersiniz?
Sen ChatGPT'ye selamımı ilet yeterli kral. Ben arkadaşa yardımcı olmaya çalışırım.

Kimse üzerine alınmasın fakat yapay zekanın kendine hayrı yok.

TWRP silindiyse tekrar Minimal ADB ekranınına girip Fastboot ile yükleyebilirsiniz.
Ben farklı bir TWRP kurup telefonu brick etmiştim tekrar doğru olanı kurunca sorun kalmadı. Eğer sorun yaşıyorsanız tekrar kurarak düzeltebileceğinizi düşünüyorum.