Merhaba, TWS ANC kategorisinde kulaklık arayışı içerisindeyim bütçem 1000 TL. Bu fiyatı en hak eden, en iyisi hangisidir? Piyasada her türlü markada bir sürü kulaklık var kafa karıştırıyorlar ne alacağımı bilmiyorum kafam çok karıştı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000
Bunu alma bende var çöp.
70 tl aşıyor ama değer daha ucuz bir şey önermiyorum.
70 tl aşıyor ama değer daha ucuz bir şey önermiyorum.
Nays'ın %20 kampanyasının son günü, elini çabuk tutmanın öneririm. T13 ANC güzeldir aktif kullanıyorum pek çok kişiye önerdim ve sorun yaşayan görmedim.
techolay.net
İnceleme: QCY T13 ANC
Merhabalar geçenlerde n11'den indirimle 400 TL'ye aldığım QCY T13 hakkındaki deneyimlerimi paylaşacağım. Daha öncesinde T13 modelini kullanıyordum lakin yüksek ihtimalle bir yerlerde düşürdüğümden dolayı yenisini almaya karar verdim. Kutu İçeriği: 2 adet kulaklık 1 adet şarj kutusu 1 adet...
Soundpeats Air 3 bakıyordum, siz Free 2 modelini atınca daha alt model diye düşündüm QCY T13 sipariş ettim.
Hayırlı olsun.Soundpeats Air 3 bakıyordum, siz Free 2 modelini atınca daha alt model diye düşündüm QCY T13 sipariş ettim.
Teşekkür ederim, motosiklette kullanacağım umarım memnun kalırım.
Sesi çok yüksek değil. Rica ederim.Teşekkür ederim, motosiklette kullanacağım umarım memnun kalırım.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-