anon

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz üzere birçok yeni telefonlardan 3.5mm jack girişi kaldırıldı. Benim gibi kablolu kulaklık müptelası olan bazı arkadaşlarımız da vardır umarım... Hem şarj esnasında kullanım hem de kulaklığı aynı anda kullanabileceğim, hızlı şarjı destekleyen Type-C dönüştürücü çoğaltıcı var mıdır bildiğiniz? Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir şey işinizi bir hayli görür. Bu tarz cihazlarda aşırı hızlı şarj pek olmuyor Türkiye'de satılanlarda. Bende çok araştırma yapmıştım zamanında.

Birde bu cihazlarda bazen uyumsuzluk problemleri yaratabiliyor. Arkadaşın Samsung cihazında çalışmamıştı bir ara şayet. Onu da ekleyeyim. Çok verimli değiller, ama iş görür tabi uyumsuzluk sorunu yaşatmaz ise.

Düzelttim hocam. @anon

Son düzenleme:
Şöyle bir şey işinizi bir hayli görür. Bu tarz cihazlarda aşırı hızlı şarj pek olmuyor Türkiye'de satılanlarda. Bende çok araştırma yapmıştım zamanında.

Bir de bu cihazlarda bazen uyumsuzluk problemleri yaratabiliyor. Arkadaşın Samsung cihazında çalışmamıştı bir ara şayet. Onu da ekleyeyim. Çok verimli değiller ama iş görür tabii uyumsuzluk sorunu yaşatmaz ise.

Düzelttim hocam. @anon

Bende bakmıştım buna yorumlarda hızlı şarj yok diye yorum atmışlar. Keşke olsaydı... Dediğiniz gibi Türkiye'dekiler pek düzgün değil herhalde...