Type-C to HDMI kablo önerisi

Bütçe
500

lengthow

Uzman
Selam arkadaşlar. Laptopuma 3. ekran olarak televizyonumu bağlamak istiyorum ancak sadece 1 adet HDMI portum var, araştırdığıma göre laptopumdaki Type-C portu görüntü aktarımını destekliyor. Bu yüzden Type-C to HDMI kablo almak istiyorum. Dönüştürücüden ziyade en az 2 metre olacak şekilde kablo önerirseniz sevinirim. Bütçe 500 TL ancak daha düşük fiyata iş görecek bir şey de olur. Yurtdışından önermezseniz sevinirim kargo beklemek istemiyorum.

Laptopundaki Type-C portun Thunderbolt desteği varsa (Type-C girişinin yanında şimşek işareti olur) görüntü aktarımı sağlayabilirsin fakat sadece Type-C girişi ise bir ihtimal belli bir süre görüntü aktarımı sağlar belirli bir süre sonra görüntü vermeyebilir. Paugge markasının ürünlerini önerebilirim özellikleri daha fazla olabiliyor.

Laptopundaki Type-C portun Thunderbolt desteği varsa (Type-C girişinin yanında şimşek işareti olur) görüntü aktarımı sağlayabilirsin fakat sadece Type-C girişi ise bir ihtimal belli bir süre görüntü aktarımı sağlar belirli bir süre sonra görüntü vermeyebilir. Paugge markasının ürünlerini önerebilirim özellikleri daha fazla olabiliyor.
Hocam laptopum Lenovo LOQ 15IRH8. Lenovo sitesinde cihaz açıklamasında USB-C 3.2 Gen 2 (10Gbps, DisplayPort™ 1.4, 140W güç bağlantısı) olarak belirtilmiş. Bir sıkıntı yaşamam diye umuyorum.

Hocam laptopum Lenovo LOQ 15ırh8. Lenovo sitesinde cihaz açıklamasında USB-C 3.2 gen 2 (10Gbps, displayport™ 1.4, 140W güç bağlantısı) olarak belirtilmiş. Bir sıkıntı yaşamam diye umuyorum.

Display 1.4 versiyonu özelliği olarak belirtmiş. Thunderbolt teknolojisine değinmemiş. Type-C to display daha iyi bir alternatif olurdu.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt