pastaciamd
Çalışkan
Ben şahsen gelişiyorum ve 1 soru yorum testlerini beğendim. Temel testleri de konuyu pekiştirmek için güzel. Daha yüksek hedef varsa daha zor kitaplara bakılabilir.
Daha önce çok az ders çalıştım, denemeye vs. girmedim. Limit'in matematik kitabını Sıfırdan Sonsuza'nın kitabını bitirince yapacağım. Malessef arkadaşın gazıyla bunları satın almıştım, bunlar bittikten sonra farklı kaynaklara geçeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.Ben sayısalım ama yine de bildiğim yerden sana yardım edeyim. Öncelikle Limit’ten falan başlamak senin için uygun değil. Türkçe netin kaç? Daha önce hiç paragraf çalışdın mı? Dil bilgisinde geçmişten gelen bir bilgi birikimin var mı bunlarda? Yoksa Emek Taştan’ın 49 günde TYT Türkçe kampını al, yanına Bilgi Sarmal Türkçe soru bankasını koy, bitir. Hem paragraf hem dil bilgisini halledersin. Ondan sonra dilediğin kitabı alıp çöz.
Matematik ve Fen’e gelelim. Bence Fen’de ‘Garanti Konular Kampı’ ile uğraşma. Önünde upuzun bir zaman var. 2 ayda kimya ile biyolojiyi tertemiz bir şekilde bitirirsin. Fiziğe değinmiyorum çünkü daha çalışmadım, bilgim yok. Ama 2 ayda kimya ve biyolojiyi rahat bitirirsin. Kolay dersler yani, ‘Garanti Konular Kampı’ ile hiç uğraşma. Resmen ‘nasıl para kazanırız’ diye kitap yapmışlar.
Matematiğe gelirsek, Sıfırdan Sonsuza denen elemanı bilmiyorum. Biraz izledim, güzel anlatıyor uzatmıyor. Ancak video ders kitabının kalitesini bilmediğimden Emin olamıyorum, eğer güveniyorsan devam edebilirsin bu adamla. Bilgi Sarmal soru bankasına gelirsek… ben çözmüştüm, güzel kitap. Benim tavsiyem Mert Hoca’nın kampı 3 bin tane soru var kampta, çok yeterli olur. Ama sen diyorsan ki ‘ben Sıfırdan Sonsuza anlatan adamı iyi anlıyorum’, o zaman hiç Mert Hoca’ya bulaşma. İyi anladığın birini bulduysan bırakma o adamı.
Daha önce çok az ders çalıştım, denemeye vs. girmedim. Limit'in matematik kitabını sıfırdan Sonsuza'nın kitabını bitirince yapacağım. Maalesef arkadaşın gazıyla bunları satın almıştım, bunlar bittikten sonra farklı kaynaklara geçeceğim. İlginiz için teşekkür ederim.
Karıştırmışım, Bilgisarmal'ın kitabıydı sanırım. Henüz almadım.Limit Türkçe değil mi? Linkte sadece Türkçe ve Tarih var.