Teşekkürler öneri için. Bu arada biraz alakasız olacak ama, kaynak alırken ya da kanal izlerken 2024 yılına ait olanları mı kullanmalıyım? Müfredat değiştiği için.Ek olarak Eyüp B.'yi tam olarak bilmiyorum, sadece ardışık sayılar için izlemiştim ama mükemmel, sade ve kısa anlatmıştı. Bir tane bile fazla kelime kullanmıyor, çok iyi anlatıyor.
Mert Hoca'ya gelirsek, bölüm bitirme ve “efşinado” testleri yapıyor Her konu sonunda, bu testler ÖSYM seviyesinin üstünde oluyor. Her konu bitiminde ücretsiz deneme yapıyor, deneme analizi yapıyor. Daha sonra, örnek olarak, 12. soruyu yanlış mı yaptın? Analizde diyor ki: “Video ders kitabı ya da soru bankasından ardışık sayılar temel tanım testi 1, 6. soruyu aç tekrar çöz.” Çünkü o soruyu anlamadığından yapamamışsın. Ben bunu çok faydalı buluyorum; beni sıfırdan çok iyi yerlere getirdi.
Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Bilmiyorum, fikrim yok. Bence konu açın bunun hakkında, yardımcı olurlar.Teşekkürler öneri için. Bu arada biraz alakasız olacak ama, kaynak alırken ya da kanal izlerken 2024 yılına ait olanları mı kullanmalıyım? Müfredat değiştiği için.
Temelin iyiyse Eyüp B. den şaşma hocam.