5438

Deneyimli
Makaleler
1
Benim için gayet güzel geçti.
Türkçe sanat eseri gibiydi. Hayatımda bu kadar güzel bir Türkçe soruları ile karşılaşmadım. Paragraf soruları beni o kadar eğlendirdi ki. Bir de üstüne dil bilgisinden az sormaları o kadar iyi oldu ki.
Sosyal ortalama geçti. Pek beklentim yoktu.
Matematik ve fen ise girmedim bile.

Türkçe sanat eseri gibiydi. Hayatımda bu kadar güzel bir Türkçe soruları ile karşılaşmadım. Paragraf soruları beni o kadar eğlendirdi ki. Bir de üstüne dil bilgisinden az sormaları o kadar iyi oldu ki.
Nasıl güzel geçiyor o zaman hahaha.

Matematik ve fen direkt boş bıraktım. Türkçe garip derecede kolay geldi bazı sorular hariç. Soysal'den çok soru yapmadım.

Fenden 2 tane yaptım, sosyalden okuduğunu anlamaları çözdüm. Bildiklerimi unuttum sınavda. Eşit yapmışız hocam matematiğe bende hiç bakmadım. Zaten Türkçe kafadan 2 saatimi aldı, okuyorum okuyorum anlamıyorum. Stres yaptım ondan sanırım.

Türkçe cidden bu sefer kolaydı aslında ama paragraf da ve bazı sorularda takıldım onun dışında bildiklerimi çözdüm umarım iyi bir puan alırım. 🙏 Matematik testini hiç çözmedim bilmediğim için onun dışında diğer konulara baktım o kadar. Yarın da hayırlısıyla AYT sınavı var umarım TYT gibi olur sıkılmadan soruları çözeriz. 🙂

Fenden 2 tane yaptım, sosyalden okuduğunu anlamaları çözdüm. Bildiklerimi unuttum sınavda. Eşit yapmışız hocam matematiğe bende hiç bakmadım. Zaten Türkçe kafadan 2 saatimi aldı, okuyorum okuyorum anlamıyorum. Stres yaptım ondan sanırım.
Bir tane paragrafı 7 kere okuduğumu hatırlıyorum. Sürekli şeker açma sesleri pet şişe sesleri bir türlü odaklanamadım.

Böyle bir sınav görülmemiştir yani. X'te dolanıyorum herkes sınav soruları çalınmış, satılıyor diyor. Milletin hakkına giriyorlar göz göre göre. Denetimsiz sınav direkt bu. İçeriye telefon sokan mı dersin, cevapları satan mı dersin? Ne derseniz arkadaşlar. Duyduğuma göre ama sosyal zormuş.

Geçen sene de deneme amaçlı girmiştim, bu sene de girdim. Geçen senenin zorluk seviyesini pek hatırlamıyor olsam da bu senenin matematiği kolaydı. 17.soruda 45 dakikam falan kaldığı için süre biraz terletti ama 34 civarı işaretledim sanırım. Bakamadığım sorular oldu. Mandal sorusunu sevdim. Geometri kaba tabirle çerezdi.

Biyoloji; üzerinden vakit geçtiği için unutulmuş, cevabı trigliserit olan soruyu da vakit yetmediği için işaretleyemedim. Biraz üzen kısım o oldu. Fizik ve kimya hata yapmadıysam full bekliyorum, aşırı zorlamadı.

Türkçe geçen sene de ağlatmıştı, bu sene de geride kalır yanı yok. Çok fazla art arda şık vardı, büyük ihtimal patlamışızdır. Ama belli olmaz diyelim.

Sosyal zordu. MSÜ sınavına girer gibi oldum, hoş bir iş yapmamışlar.

Aşağı yukarı -Türkçe çok kötü gelmezse- 90 üzeri gelir. Yarınki sınava bakacağız, unuttuklarımız asıl yarın belli olacak. :D Dün geç yatmasam sağlam kafayla girerdim de kargo paketleme işi vardı, onla uğraştım gece boyu... Olduğu kadar artık.