Merhaba. Benim hedefim normalde eşit ağırlıkta 40 bin yapmaktı fakat geçen TYT denemesi olduğumda netlerim çok kötü. Matematikten ve fenden doğru düzgün net bile yapamamışım. Bu benim moralimi bozdu. Sizce şu anki durumumla 40 bin girmem zor mu?
Merhaba. Benim hedefim normalde eşit ağırlıkta 40 bin yapmaktı fakat geçen TYT denemesi olduğumda netlerimin çok kötü. Matematikten ve fenden doğru düzgün net bile yapamamışım. Bu benim moralimi bozdu. Sizce şu anki durumumla 40 bin girmem zor mu?
Merhaba. Benim hedefim normalde eşit ağırlıkta 40 bin yapmaktı fakat geçen TYT denemesi olduğumda netlerim çok kötü. Matematikten ve fenden doğru düzgün net bile yapamamışım. Bu benim moralimi bozdu. Sizce şu anki durumumla 40 bin girmem zor mu?
Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor, bir deneme TYT'sinde iyi yaparsınız, diğerinde kötü yaparsınız. Ders hayatı böylediri
Her zamanda böyle olacak. Ben mesela hiç kitap açmama rağmen ilk denememde TYT türkçe netim 30 felandı.
Hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor, bir deneme TYT'sinde iyi yaparsınız, diğerinde kötü yaparsınız. Ders hayatı böylediri
Her zamanda böyle olacak. Ben mesela hiç kitap açmama rağmen ilk denememde TYT türkçe netim 30 felandı.
Senin temelin yok, bundan dolayı sıkıntı yaşıyorsun. Bende şu anda matematikten hiç yapamıyorum, çünkü temelim yok. Ben mezun olduğum için dershanedeki hocalardan özel ders alıyorum, seninde özel ders alman veya başka şekilde bu açığı kapaman gerek.