Shawinnz
Uzman
Bu siteden yama indirecektim, uygulama olarak kuruluyormuş. Kurarken CMD falan açtı bir şey olur mu?
Norton'la tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Bir de Malwarebytes ile yapacaktım, ülkeden çekilmiş. Ori and the Blind Forest için yama kuracaktım bu arada.Tarama yapın. Hangi oyun için yama indireceksiniz?
Norton'la tam tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Bir de Malwarebytes ile yapacaktım, ülkeden çekilmiş. Ori and the Blind Forest için yama kuracaktım bu arada.
Evet bunu görmüştüm ama diğer çevirinin linki açılmıyor değişik bir Bluesky gönderisine atıyor. Neyse zaten oyunu biraz oynadım yamaya çok gerek yok gibi ama şu yüklediğim program kafama takıldı yüklü uygulamalar kısmındada gözükmüyor. Everything programıyla aratıp U-Crew ile ilgile ne varsa sildim yeterli olur mu?Burada da paylaşılmış. Aynı şekilde yeşil forumda da var.
Bu iki yamadan hangisi güvenilir veya sizin tavsiye edebileceğiniz Türkçe yamalar var mı? İkisini de Technopat'ta gördüm.
![]()
Ori and The Blind Forest â Definitive Edition %100 Türkçe Yama
YAMA DURUMU: Menü ve Görevler: % 100 Altyazılar: % 100 Sürüm: V2.0 KURULUM: Rarın içindekileri oyunun kurulu olduÄu yerdeki datanın içine atmanız yeterli. Oyun İçi Görüntü: İndirme Linkleri: Mega, Zippyshare, Mediafirelootzz.com
Ori and The Blind Forest - Definitive Edition %100 Türkçe Yama V2.0 Final Çıktı
Ori and The Blind Forest - Definitive Edition %100 Türkçe Yama V2.0 Final Çıktıwww.u-crew.net
- EsatKa
- güvenilir türkçe türkçe yama yama
- Forum: Türkçe Yama
Evet bunu görmüştüm ama diğer çevirinin linki açılmıyor değişik bir bluesky gönderisine atıyor. Neyse zaten oyunu biraz oynadım yamaya çok gerek yok gibi ama şu yüklediğim program kafama takıldı yüklü uygulamalar kısmındada gözükmüyor. Everything programıyla aratıp u-Crew ile ilgile ne varsa sildim yeterli olur mu?