Ubisoft'u Tencent alınca R6 nasıl etkilenir?

5707

Başarılı
Makaleler
4
Sizce Ubisoft'un Tencent'in eline geçmesi halinde ne olur r6SSD'e? Easy Anti-Cheat kullanıyor zaten diye biliyorum. Ücretsiz yaparlar mı oyunu gibisinden nasıl tahminleriniz var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretsiz yapılmaz bence. Yapılırsada büyük ödüller verilir para verip alanlara(ucretli almadiysa kullanilmayacak oduller). LoL Valorant gibi dolu skin gelir ayrıca.

Ücretsiz yapılmaz, Asya ağırlıklı skinler ve karakterler daha çok gelebilir, oyunun işleyişine pek karışmazlar onun dışında diye düşünüyorum.

Bir de skinleri tamamen paralı yaparlar herhalde. R6'da bir sürü skin ücretsiz alınabiliyor

Oyun her geçen gün kalitesizleşmeye başlar. R6 kitlesi oyundan bezdirilir. Çinlilerle alakalı etkinlikler gelir. Gacha sistemi gelir. Animecilere yönelik içerikler gelir. Ücretsiz elde edilen içerikler zamanla kaldırılır.

Gacha sistemi gelir.
Bunu animecilerden duyuyorum da olayı ne bilmiyorum anlatabilir misin?

Felaket anime içerği bir yere de bulaştırılmasın artık güzel animeler var da anime kitlesi gereğinden fazla baskın.

Bunu animecilerden duyuyorum da olayı ne bilmiyorum anlatabilir misin?

Felaket.

Sandik acma sistemiyle benzer bir sistem. Anime kizi vermek icin kullaniliyor genelde Asya toplumunda gacha deniyor. Genshin impact strinova vb. Oyunlarda bol bol var.

Gacha sistemi gelir. Animecilere yönelik içerikler gelir.
Anime skinleri yıllardır var, böyle bir oyuna gacha sistemi gelmez çünkü paket açmak zaten gacha sayılıyor. Çinliler aldı diye gacha koyacak halleri yok hemen, en büyük FPS oyunları Valorant'a bile eklemediler.

Sandik acma sistemiyle benzer bir sistem. Anime kizi vermek icin kullaniliyor genelde Asya toplumunda gacha deniyor. Genshin impact strinova vb. Oyunlarda bol bol var.
Mağazalarda falan da alınıyor Kutulardan rastgele mi çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…