Detaylar
Kim cevapladı?Kaç yıllık oyun daha dokunmazlar ona.Sizce Ubisoft'un Tencent'in eline geçmesi halinde ne olur r6SSD'e? Easy Anti-Cheat kullanıyor zaten diye biliyorum. Ücretsiz yaparlar mı oyunu gibisinden nasıl tahminleriniz var?
Ücretsiz yapılmaz bence. Yapılırsada büyük ödüller verilir para verip alanlara(ucretli almadiysa kullanilmayacak oduller). LoL Valorant gibi dolu skin gelir ayrıca.
Ücretsiz yapılmaz, Asya ağırlıklı skinler ve karakterler daha çok gelebilir, oyunun işleyişine pek karışmazlar onun dışında diye düşünüyorum.
Bunu animecilerden duyuyorum da olayı ne bilmiyorum anlatabilir misin?
Felaket anime içerği bir yere de bulaştırılmasın artık güzel animeler var da anime kitlesi gereğinden fazla baskın.Oyun her geçen gün kalitesizleşmeye başlar. R6 kitlesi oyundan bezdirilir. Çinlilerle alakalı etkinlikler gelir. Gacha sistemi gelir. Animecilere yönelik içerikler gelir. Ücretsiz elde edilen içerikler zamanla kaldırılır.
Bunu animecilerden duyuyorum da olayı ne bilmiyorum anlatabilir misin?
Felaket.
Sandik acma sistemiyle benzer bir sistem. Anime kizi vermek icin kullaniliyor genelde Asya toplumunda gacha deniyor. Genshin impact strinova vb. Oyunlarda bol bol var.
- Makaleler
- 9
Anime skinleri yıllardır var, böyle bir oyuna gacha sistemi gelmez çünkü paket açmak zaten gacha sayılıyor. Çinliler aldı diye gacha koyacak halleri yok hemen, en büyük FPS oyunları Valorant'a bile eklemediler.Gacha sistemi gelir. Animecilere yönelik içerikler gelir.
Mağazalarda falan da alınıyor Kutulardan rastgele mi çıkıyor?Sandik acma sistemiyle benzer bir sistem. Anime kizi vermek icin kullaniliyor genelde Asya toplumunda gacha deniyor. Genshin impact strinova vb. Oyunlarda bol bol var.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Game Garaj R9T 9955HX & 5070 Ti C1 laptop 99.999 TL
- Unlishimaide
-
-
300 Hz monitörde G-Sync eksikliği sorun yaratır mı?
- Unlishimaide
-
Chip-para internet alışverişlerinde kullanılır mı?
- burakmurat1
-
-
-