Amazon Ücret iadesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 958
  • Etiketler Etiketler
    amazon
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Amazon'un en sevdiğim yanlarından biri en ufak fiyat farkını bile iade etmesi.

Ben de 1 haftadır Aramex ile gönderdiğim iadenin Amazon deposuna iletilmesini bekliyorum..

Yurt dışından kol sipariş verdiğim zaman bana da ücret iadesi yapılmıştı. Neden geldiğini bir türlü anlayamamıştım ama sonradan kontrol ettiğimde bunu vergi ücretinin fazlalığı olarak geri ödemişler. Verdikleri hizmetleri çok seviyorum.

Sınır 150 euroya düşene kadar neredeyse her şeyi Amazon'dan alıyordum. Gümrükten geçmeyeceğini düşündüğüm için sonra iptal ettiğim siparişimin hem para iadesini yapıp hem ürünü gönderip hem de fazla vergi almışız diye üstüne para vermişlikleri bile var.

Müşteri temsilcisine bağlanıp durumu söylediğimde sorun değil diyerek konuyu kapattılar.

Bana ürünü iade ederken zorluk yaşadım diye (1000 TL'lik üründü), 1000 TL ürünün ücretini karta iade ettiler, 500 TL de memnuniyet iadesi denilen iade yaptılar onu da hediye kartına. Ürün de sizde kalabilir dediler. Ama son zamanlarda hiç kısmı para iadesi yapmıyorlar bana, üzücü. Herhalde artık karalistelerine düştüm

Kargo şirketi durum hakkında ne söylüyor?

Dün aramıştım, ürünleri tek tek sevk etmek yerine topluca sevk ediyorlarmış. Dediklerine göre en geç Cuma veya Cumartesi günü Amazon deposuna iletilirmiş kargo. 1 hafta da paranın karta yatırıma süreci var. Bekle babam bekle. Umarım mağduriyet hediyesi tanımlarlar hesaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…