Makaleler
104
Yer
İstanbul
Amazon'un en sevdiğim yanlarından biri en ufak fiyat farkını bile iade etmesi.

Merhaba,

Siparişiniz 171-*******-****139 from Amazon Germany için 23,36 TL tutarındaki ücret iadenizi işleme aldığımızı bildirmek isteriz.

Bu geri ödeme aşağıda belirtilen ürün(ler) içindir:

Ürün: Huawei MatePad Pro 12.6 için koruyucu kılıf, Huawei MatePad Pro 12.6 için katlanabilir koruyucu kılıf, manyetik koruyucu kılıf, çizilmeye kar
Miktar: 1
ASIN: B0BHT1M76V
Ücret iadesi nedeni: İhracat ücreti düşürüldü

Bu ürün için ücret iadenizin ayrıntıları aşağıda yer almaktadır:

Export Charge İade: 23,36 TL

Ücret iadeniz aşağıdaki ödeme yöntem(ler)ine yansıtılacaktır:

Visa Kredi Kartı [son kullanma tarihi: 10/2026]: 23,36 TL

Yukarıdaki sipariş için 23,36 TL tutarındaki ücret iadesi işleme alınmıştır. İadenin kredi kartına yansıtılması halinde, 2-3 gün içinde hesabınızda görünecektir.

Yakında tekrar görüşmek üzere.

Saygılarımızla,

Yurt dışından kol sipariş verdiğim zaman bana da ücret iadesi yapılmıştı. Neden geldiğini bir türlü anlayamamıştım ama sonradan kontrol ettiğimde bunu vergi ücretinin fazlalığı olarak geri ödemişler. Verdikleri hizmetleri çok seviyorum.
Merhaba

49.97 TL tutarındaki para iadenizin 2024-02-07 tarihinde başarıyla tamamlandığını bildirmek isteriz.

İadeniz aşağıdaki ödeme yöntemine yansıtılacaktır: MasterCard son dört hanesi ****.

İadenizin kartınıza yansıması bankanıza bağlı olarak 5-7 iş günü sürebilmektedir. Detaylı bilgi almak için bankanızla veya bankanızın ilgili şubesiyle her zaman bu ödemeye ait olan 40*********1 referans numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Eğer bu siparişi oluştururken Hediye Kartı kullandıysanız kullanılan bakiye Hediye Kartınıza iade edilir ve sonraki siparişlerinizde kullanılabilir.

En yakın zamanda tekrar görüşmek dileğiyle.
Saygılarımızla,
Amazon.com.tr Müşteri Hizmetleri

Sınır 150 euroya düşene kadar neredeyse her şeyi Amazon'dan alıyordum. Gümrükten geçmeyeceğini düşündüğüm için sonra iptal ettiğim siparişimin hem para iadesini yapıp hem ürünü gönderip hem de fazla vergi almışız diye üstüne para vermişlikleri bile var. :D

Müşteri temsilcisine bağlanıp durumu söylediğimde sorun değil diyerek konuyu kapattılar.

Bana ürünü iade ederken zorluk yaşadım diye (1000 TL'lik üründü), 1000 TL ürünün ücretini karta iade ettiler, 500 TL de memnuniyet iadesi denilen iade yaptılar onu da hediye kartına. Ürün de sizde kalabilir dediler. Ama son zamanlarda hiç kısmı para iadesi yapmıyorlar bana, üzücü. Herhalde artık karalistelerine düştüm :rofl: