Var mı böyle saracak güzel oyun önerileriniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Wreckfest.
- Makaleler
- 4
Dead Cells alın. Süper bir oyun.
- Makaleler
- 9
Dead Cells: boss kes güçlen, öl, yeniden başla, daha güçlü ol, yeni silahlar bul devam et. DLC olmadan oynama.
Slay the Spire: Sıra tabanlı kart oyunu seviyorsan türünün en iyisi.
Bloons td 6: Kule savunma oyunu seviyor isen türünün en iyisi.
Muse Dash: Ritim oyunu olarak en sevdiğim oyundur. Müzikleri ve DLC'ler çok iyi.
Papa's Chesiria to Go: Yemek yapma oyunlarını hiç sevmem nefret ederim hatta ama bu oyun cidden aşırı güzel. Yemeğin her anını kendin yapıyorsun. Diğer yemek oyunları kadar basit değil.
Loop Hero: Ücretsiz gözüküyor ama tam sürümü paralı. Dead Cells ama 32 bit ve stratejiye dayalı olan hali. Sonsuz bir döngü içinde yaratıkları avlayıp köyü falan güçlendirmeye çalışıyorsunuz.
Katana Zero: Aşırı zor bir oyun. Katanayla milleti doğramaya çalışıyorsun. Her bölümü birbirinden zor. Hikayesi ayrı güzel.
TOHU: Bu oyun neden popüler değil anlamadım. Mobil üzerinde gördüğüm en iyi 2D çizimlere sahip. Animasyon kalitesi aşırı yüksek. Puzzle ve hikaye oyunu. Bulmacalar zor hikaye ortalama.
Slay the Spire: Sıra tabanlı kart oyunu seviyorsan türünün en iyisi.
Bloons td 6: Kule savunma oyunu seviyor isen türünün en iyisi.
Muse Dash: Ritim oyunu olarak en sevdiğim oyundur. Müzikleri ve DLC'ler çok iyi.
Papa's Chesiria to Go: Yemek yapma oyunlarını hiç sevmem nefret ederim hatta ama bu oyun cidden aşırı güzel. Yemeğin her anını kendin yapıyorsun. Diğer yemek oyunları kadar basit değil.
Loop Hero: Ücretsiz gözüküyor ama tam sürümü paralı. Dead Cells ama 32 bit ve stratejiye dayalı olan hali. Sonsuz bir döngü içinde yaratıkları avlayıp köyü falan güçlendirmeye çalışıyorsunuz.
Katana Zero: Aşırı zor bir oyun. Katanayla milleti doğramaya çalışıyorsun. Her bölümü birbirinden zor. Hikayesi ayrı güzel.
TOHU: Bu oyun neden popüler değil anlamadım. Mobil üzerinde gördüğüm en iyi 2D çizimlere sahip. Animasyon kalitesi aşırı yüksek. Puzzle ve hikaye oyunu. Bulmacalar zor hikaye ortalama.
Smmmhunter
Üstün
Stardew Valley
Yeni konular
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532