CS2'den çıkmayan biri olarak sizden oyun önerisi istiyorum. Ücretli-ücretsiz fark etmez, saatlerce oynayabileceğim bir oyun olsun. Mesela oyunu çözene kadar kafayı yedirtip öğrendikten sonra oynarken zevkten dört köşe olacağım bir oyun olabilir.

Aslında ARK: Survival Evolved'a tekrar başlamayı düşünüyorum ama bir türlü başlayamadım işte. Genelde bu tarz oynuyorum.
Elden Ring önerir misiniz bir de?

1764989454066.webp

İyi bir bilgisayarınız varsa (En az Ryzen 5600-3060-32gb ram) Escape From Tarkov öneririm. Ben yeni başladım henüz 60 saat oynadım ona rağmen oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir. Öğrenme aşaması 500-600 saat sürüyor diyorlar. Ben inanılmaz keyif alıyorum oynarken. Sürekli sinir bozucu durumlar oluyor mayına basıp ölmek gibi vs. ama bir şeyler öğrendikçe geliştiğinizi hissetmek güzel. Optimizasyonü kötü, sunucuları kötü. Çok eksiği var ama sarıyor garip bir şekilde.

Mesela oyunu çözene kadar kafayı yedirtip öğrendikten sonra oynarken zevkten dört köşe olacağım bir oyun olabilir.
Indie oyunları oynar mısınız bilmiyorum. Bir Steam oyunu değil ama hoş bir oyun. Aslında Steam'deki "Signal Simulator" isimli oyundan ilham alınarak hazırlanmış bir oyun.

"Voices of the Void" güzel olabilir. Korku-Gerilim ve Simülasyon bir arada. Paneli kullanmakta ilk başta zorlanabilirsiniz ama sonradan oyun çok iyi açılıyor. İnanılmaz farklı sinyaller yakalıyor ve dinliyorsunuz. Sonra simüle ediyorsunuz. Ama oyunun mekanikleri canınızı sıkabilir o yüzden ayarlardan kendinize göre bir ayar yapmanızı öneririm.

Türkiye'de pek fazla bilen ve oynayan yok ama yabancı forumlarda çok aktif. Üstelik topluluğu cidden hoş. Şans verin derim. Oyunu Alpha sürümünden bu yana oynuyorum, sürekli kendini geliştiriyor.

Benim gibi nerd isen Automation the car comlany tycon game. Pazarı tam isabet vuran araba yapmak her baba yiğidin harcı değil. Hele 1940 larda. Öğrenince saran oyunlardan biri oldu benim için.

Garip gelecek ancak bu sıralar Forntine'a yukseliyorum. Mimar Sinan modu olmadığı sürece o da sarar gibi.
Özellikle şu olayfan sonra :)

Mount & Blade 2 : Bannerlord öneririm. Hiç Warband oynamadıysanız çözmeniz biraz karışık gelir ama bayağı zevk alacağınızı düşünüyorum min 100 saat götürür.

İyi bir bilgisayarınız varsa (En az Ryzen 5600-3060-32 GB RAM) Escape from Tarkov öneririm. Ben yeni başladım henüz 60 saat oynadım ona rağmen oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum desem yeridir. Öğrenme aşaması 500-600 saat sürüyor diyorlar. Ben inanılmaz keyif alıyorum oynarken. Sürekli sinir bozucu durumlar oluyor mayına basıp ölmek gibi vs. ama bir şeyler öğrendikçe geliştiğinizi hissetmek güzel. Optimizasyonü kötü, sunucuları kötü. Çok eksiği var ama sarıyor garip bir şekilde.

Videosuna baktımda pek hoşuma gittiğini söyleyemem.

Indie oyunları oynar mısınız bilmiyorum. Bir Steam oyunu değil ama hoş bir oyun. Aslında Steam'deki "Signal Simulator" isimli oyundan ilham alınarak hazırlanmış bir oyun.

"Voices of the Void" güzel olabilir. Korku-Gerilim ve Simülasyon bir arada. Paneli kullanmakta ilk başta zorlanabilirsiniz ama sonradan oyun çok iyi açılıyor. İnanılmaz farklı sinyaller yakalıyor ve dinliyorsunuz. Sonra simüle ediyorsunuz. Ama oyunun mekanikleri canınızı sıkabilir o yüzden ayarlardan kendinize göre bir ayar yapmanızı öneririm.

Türkiye'de pek fazla bilen ve oynayan yok ama yabancı forumlarda çok aktif. Üstelik topluluğu cidden hoş. Şans verin derim. Oyunu Alpha sürümünden bu yana oynuyorum, sürekli kendini geliştiriyor.

Oynamam gibi. Birçok korku oyunu aldım ama daha birini açıp oynamış değilim korktuğum için :D.

Benim gibi nerd isen Automation the car comlany tycon Game. Pazarı tam isabet vuran araba yapmak her baba yiğidin harcı değil. Hele 1940 larda. Öğrenince saran oyunlardan biri oldu benim için.

Garip gelecek ancak bu sıralar Forntine'a yukseliyorum. Mimar Sinan modu olmadığı sürece o da sarar gibi.
Özellikle şu olayfan sonra :)

Fortnite'ı bir defa oynadım ondan sonra hiç girmedim hocam.
İlk attığınız oyunuda oynamam gibi.

The Last of Us ve Uncharted serisi. Bu oyunlarda Türkçe dublaj da var.

Kütüphanede duruyorlar daha oynayamadım :D. Ya zaten şu sıralar CS dışında hiçbir oyuna girmiyorum adamakıllı. Dizi izlemeyide bıraktım. Filmleri açıyorum yarım saat geçiyor telefonda buluyorum kendimi. Hikaye oyunları da aynı hesap daha hiçbirini bitiremedim.

Mount & Blade 2: Bannerlord öneririm. Hiç Warband oynamadıysanız çözmeniz biraz karışık gelir ama bayağı zevk alacağınızı düşünüyorummin 100 saat götürür.

RP oyunuymuş sanırım ama offlineda oynanıyorsa oynarım muhtemelen.
war thunder oynadım sevemedim. kenshi ise sanırım metin2 tarzı bir oyun hiç oynayamam öyle oyunları.

Kütüphanede duruyorlar daha oynayamadım :D. Ya zaten şu sıralar CS dışında hiçbir oyuna girmiyorum adamakıllı. Dizi izlemeyide bıraktım. Filmleri açıyorum yarım saat geçiyor telefonda buluyorum kendimi. Hikaye oyunları da aynı hesap daha hiçbirini bitiremedim.
Dizisi de var bu arada. Ben izledim de sarmadı.