Oynamam gibi. Birçok korku oyunu aldım ama daha birini açıp oynamış değilim korktuğum için
Yani diğer korku oyunları gibi değil korkutma tarzı falan. Spoiler vermek istemiyorum. Ama şans vermenizi öneririm. Bu arada eğer oynayacaksanız sinyallerin hikayesini wikisinden araştırın sonra benim gibi 11 saatlik kayıt dosyanız çöp olmasın.

Hikayeli oyun istiyorsanız “Dishonered” gibi efsaneleşmiş bir seriyi oynayabilirsiniz.

Biraz ucuz olsa Dying Light Beast alıp bitireceğim en azından 70 80 saat gider. Arc raiders arkadaşta vardı onu da oynadım sevemedim bilmiyorum niye.

Yani diğer korku oyunları gibi değil korkutma tarzı falan. Spoiler vermek istemiyorum. Ama şans vermenizi öneririm. Bu arada eğer oynayacaksanız sinyallerin hikayesini wikisinden araştırın sonra benim gibi 11 saatlik kayıt dosyanız çöp olmasın.

Hikayeli oyun istiyorsanız “Dishonered” gibi efsaneleşmiş bir seriyi oynayabilirsiniz.

Vallahi çok zor duruyor belki dediğiniz gibi oynasam seveceğim ama işte o temeli atmak zor geliyor.

Videosuna baktımda pek hoşuma gittiğini söyleyemem.

Oynamam gibi. Birçok korku oyunu aldım ama daha birini açıp oynamış değilim korktuğum için :D.

Fortnite'ı bir defa oynadım ondan sonra hiç girmedim hocam.
İlk attığınız oyunuda oynamam gibi.

Kütüphanede duruyorlar daha oynayamadım :D. Ya zaten şu sıralar CS dışında hiçbir oyuna girmiyorum adamakıllı. Dizi izlemeyide bıraktım. Filmleri açıyorum yarım saat geçiyor telefonda buluyorum kendimi. Hikaye oyunları da aynı hesap daha hiçbirini bitiremedim.

RP oyunuymuş sanırım ama offlineda oynanıyorsa oynarım muhtemelen.

War Thunder oynadım sevemedim. Kenshi ise sanırım Metin2 tarzı bir oyun hiç oynayamam öyle oyunları.

Kenshi Metin2'ye benzer mi bilmem fakat kendi hikayeni kendin yazıyorsun,
Misal çiftçi mi madenci mi yoksa bir bounty hunter olmak haydut hırsız falan ne istersen olabiliyorsun.

Arc raiders alacak gibiyim sanırım. G2A da 30dolara kadar düşüyor hala daha düşünme aşamasındayım çünkü sevmezsem elimde patlayacak. Peki siz önerir misiniz?