Gemini agama sordum da neredeyse imkansız diyor...
Dağıtım tespiti imkansız değil. Sadece örnek fotoğrafta olduğu gibi gelen dize içerisinde dağıtım ismi bulunması gerekiyor.

1749472244132.webp

Eğer test sayfası içeriğinde dağıtım isminizi görüyor ancak yine de tespit edilemiyor ise bize geri bildirim göndermeniz yeterli oluyor.

Hocam şimdi aklıma kurt düştü. Örneğin OneCoreAPI gibi API sistemleriyle kerneli W11 olarak gösterirsek. W11 mi algılıyor, WXP mi?
Tarayıcınızın sunucuya neler söyleyeceğine bağlı.

Distro bazlı tespit ne zaman gelir ya da gelmesi mümkün mü?
Bu arada bu mesajı 6.14.8 çekirdek sürümü kullanan bir Linux dağıtımı ile yazdınız. ;)

Son düzenleme:
x86_64 bile doğru olmayabiliyor. Raspberry Pi 4 ile denediğim dağıtım, ARM64 mimarisine sahip olmasına rağmen tarayıcısı x86_64 dizesi gönderdi. Sizin çekirdek sürümünüz tespit edilebiliyor. Sec_CH_UA_Platform_Version kullanarak bazı dağıtımların çekirdek sürümünü yakalamayı başarmıştım.
Teknik olarak benim senaryomda doğru ama bazıları için doğru da olmayabilir arm windowslar yaygınlaştı mesela, ne kadar az olsalar da. Şu an can sıkıntısına bu verileri nasıl manipüle ederim bu konu hakkında gemini ile muhabbet ediyorum. (Ama X11 kısmı yanlış kwin(wayland) dönüyor neofetch'de ama belki tarayıcılar hala daha x11 kullanıyordur idk)

Elinize sağlık. Gerçekten emek olduğu belli oluyor. Başarılarınızın devamını dilerim.

Manipüle edilebiliyor. Tarayıcılar bunu engellemiyor. Örnek olması açısından kendimi Fedora olarak gösterebilirim. Ama manipüle etmenize hiç gerek yok.

SVG dosyaları geliştirilmeye devam edecek. Merak etmeyin. ;)
Nobara göstermeyi deneyeceğim, nobara logosu yoksa fedora logosu da hoş olur. (logosu tatlı bence)

Çalışmayacak. Böyle bir distro desteği eklemedik. Tespit edilemiyor ise eklemeyi düşünmüyoruz. Sec_CH_UA_Platform ile manipüle etmeyi deneyebilirsiniz sadece. Ama muhtemelen simge olarak "?" gözükür. Linux dizesi tespit edilirse Linux görünmeye devam eder.