Uyuyan Sincap 55

Üstün
Arkadaşlar Selam.
Ben müzik dinlerken mesela arka plan melodisini kısabileceğim veya şarkıyı söyleyen adamın sesini kısabileceğim bir müzik programı arıyorum. Hani mesela kolay değildir dinlerken arka melodiyi kısıp sadece sözleri dinleyip melodiyi gitarla kendim çalmak istiyorum. Bunu yapabileceğim mümkünse ücretsiz bir program var mı?

Arkadaşlar Selam.
Ben müzik dinlerken mesela arka plan melodisini kısabileceğim veya şarkıyı söyleyen adamın sesini kısabileceğim bir müzik programı arıyorum. Hani mesela kolay değildir dinlerken arka melodiyi kısıp sadece sözleri dinleyip melodiyi gitarla kendim çalmak istiyorum. Bunu yapabileceğim mümkünse ücretsiz bir program var mı?
Mobilde önceden Moises diye bir program kullanıyordum. Hala ücretsiz midir bilmem ama bir bak derim. Gitarın davulun her şeyin seslerini tek tek azaltıp arttırabiliyorsun. (PC için de var mış uygulama.)

Mobilde önceden Moises diye bir program kullanıyordum. Hala ücretsiz midir bilmem ama bir bak derim. Gitarın davulun her şeyin seslerini tek tek azaltıp arttırabiliyorsun. (PC için de var mış uygulama.)

Ben kendim kayıt etmeyeceğim. Hani acapella şarkı yapıyorlar ya. Mesela batık gemi şarkısının acapella hali var. Onun gibi telefondan veya PC'den acapella açıp melodisini kendim notadan bakıp çalacağım. Sesim kötü olduğu için bir de kendimi yormamak için böyle yapmam daha rahat olur.

Acapella denmiyormuş sanırım ona. Neyse anladınız işte derdimi:D.

Ekolayzır içeren programlarda hazır ayarlardaki "vocal" seçeneğini seçince çalan şarkıda enstrümanların sesi kısılır, insan sesi öne çıkar. Bu isteğinizi karşılamaz mı? Windows'taki Groove Müzik uygulamasında bile var ekolayzır.

Ekolayzır içeren programlarda hazır ayarlardaki "vocal" seçeneğini seçince çalan şarkıda enstrümanların sesi kısılır, insan sesi öne çıkar. Bu isteğinizi karşılamaz mı? Windows'taki Groove Müzik uygulamasında bile var ekolayzır.
Ondan bahsediyorsa ben de FxSounds öneririm. Şu anda da kullanıyorum gerçekten artık stok bir şekilde kullanamıyorum kulaklığı bu program olmadan. Sesi çok fazla etkiliyor.
1729274296435.webp

Hee. İşte adını bilmeyince. Bulamıyorum:D

Medya oynatıcısında bulamadım. Nerede acaba?

Son düzenleme:
Medya oynatıcısında bulamadım. Nerede acaba?
Yok muymuş? Ben vardı diye hatırlıyordum ama belki de anakartın ses driverınınki ile karıştırıyor da olabilirim. Arkadaşın attığı FxSound yükleyin. Veya o ücretli bir yazılımsa SS Sonar yükleyin.

Ondan bahsediyorsa ben de FxSounds öneririm. Şu anda da kullanıyorum gerçekten artık stok bir şekilde kullanamıyorum kulaklığı bu program olmadan. Sesi çok fazla etkiliyor.
Eki Görüntüle 91737
Ücretsiz de mi bu?

Yok muymuş? Ben vardı diye hatırlıyordum ama belki de anakartın ses driverınınki ile karıştırıyor da olabilirim. Arkadaşın attığı FxSound yükleyin. Veya o ücretli bir yazılımsa SS Sonar yükleyin.

Ücretsiz de mi bu?
Burada da voice seçtim ama yine arka planda melodi var.

Şöyle oldu yine de melodi var.

Şimdi ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (424).webp
    Ekran Görüntüsü (424).webp
    117,2 KB · Görüntüleme: 70
Burada da voice seçtim ama yine arka planda melodi var.

Şöyle oldu yine de melodi var.

Şimdi ne yapacağım?
Voice yazan yere bas. Bir sürü hazır ayar var. Onlara bak tek tek. Ayrıca alttaki karışık ayarların üstüne mouseu tuttuğunda sana arttırıp azalttığında ne olacağını söyler.
1729275470111.webp