Ücretsiz VPN tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MinecraftPlayers699
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 114
Ben de Minecraft sunucusunda ban yedim. Bana ücretsiz sınırsız bir tane VPN tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone direk wireguard protokolünü engelliyor.
Vodafone kullanarak Proton VPN kullanmanın bir yolu yok o halde? Çünkü diğer protokolleri de denemiştim ama hiçbirinde çalıştıramadım.

Gariptir ki bilgisayardaki sanal makine içerisine kurulu olan Ubuntu'da sorunsuz çalışabiliyordu.

OpenVPN protokolü çalışıyor olmalı.

OpenVPN protokolü çalışıyor olmalı.
Stealth ve OpenVPN protokolünde çalışıyor, Vodafone'un bu kararı genel olarak Proton'a özel bir durum değil, Vodafone tamamen protokol olarak WireGuard'ı engelliyor, WireGuard kullanan kendi sunucuna bile bağlanamazsın, kullanılmak istendiğinde WireGuard'ı proxyden geçirip kullanılabiliyor, tam bilmiyorum ama galiba UDP yerine TCP olarak çalışıyor, onunla kullanılabilir.

Uzun süre Vodafone Mobil kullandım durumun farkındayım. Kendi sunucun için Wireguard kullanmanın yolu basit junk paket ekliyorsun bitiyor ama bu durumu bu sefer Proton kabul etmiyor.

Şu şekilde örneğin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…