Pureblood

Uzman
Başlıkta da belirttiğim gibi ucu kurumayan yazıcı tavsiye eder misiniz? Birkaç ayda bir acil durumlarda baskı alıyorum yani çok nadir kullanıyorum yazıcıyı ama ihtiyacım olduğu zaman yarı yolda bıraksın istemiyorum. Şu an elimdeki yazıcı ile 1-2 haftada bir çıktı almazsam kartuşları kuruyor ve acil bir iş olduğu zaman çok can sıkıcı oluyor. Bütçe sınırım yok ama gereksiz pahalı da olmasın. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi ucu kurumayan yazıcı tavsiye eder misiniz? Birkaç ayda bir acil durumlarda baskı alıyorum yani çok nadir kullanıyorum yazıcıyı ama ihtiyacım olduğu zaman yarı yolda bıraksın istemiyorum. Şu an elimdeki yazıcı ile 1-2 haftada bir çıktı almazsam kartuşları kuruyor ve acil bir iş olduğu zaman çok can sıkıcı oluyor. Bütçe sınırım yok ama gereksiz pahalı da olmasın. Teşekkürler.

Sıvı mürekkep kullanan eko tank yazıcı modelleri uzun süre kullanmadığınızda yazıcı başlıkları donma yapar. Toz toner kullanan yazıcı alırsanız donma yapmaz.

Son düzenleme:
Bütçeniz ne kadar HP LaserJet serisi de alabilirsiniz. Mağazalar da ürünü yakından görüp almanızı tavisiye ederim, satış temsilcisinden yardım isteyin tarama özelliği olan toz tonerli yazıcı istiyorum diyerek belirtin.