KS KS nitr0 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 304 Beğeniler 96 Yer İstanbul 4 Ağustos 2026 #21 Testo Unit dedi: Mühendislik istiyorum diyorsun ancak EA'dan girmişsin sınava. 3 kez sınava girmene rağmen EA 240k gelmiş. Tüm bunların üstüne OBP düşük. Ben olsaydım babamın kendi işi varsa ondan devam ederdim kariyerime. Genişletmek için tıkla... EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim.
Testo Unit dedi: Mühendislik istiyorum diyorsun ancak EA'dan girmişsin sınava. 3 kez sınava girmene rağmen EA 240k gelmiş. Tüm bunların üstüne OBP düşük. Ben olsaydım babamın kendi işi varsa ondan devam ederdim kariyerime. Genişletmek için tıkla... EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim.
8 8692 Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.773 Çözümler 13 Beğeniler 3.634 4 Ağustos 2026 #22 nitr0 dedi: EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Bence zorlamamak lazım.
nitr0 dedi: EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Bence zorlamamak lazım.
KS KS nitr0 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 304 Beğeniler 96 Yer İstanbul 4 Ağustos 2026 #23 8692 dedi: Bence zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası.
8692 dedi: Bence zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası.
Testo Unit Bilgin Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.202 Makaleler 4 Çözümler 22 Beğeniler 6.622 4 Ağustos 2026 #24 nitr0 dedi: İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kararını çoktan vermişsin, daha konuyu uzatmaya gerek yok.
nitr0 dedi: İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kararını çoktan vermişsin, daha konuyu uzatmaya gerek yok.