KS KS nitr0 29 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 209 Beğeniler 62 Yer İstanbul Bugün 14:36 #21 Testo Unit dedi: Mühendislik istiyorum diyorsun ancak EA'dan girmişsin sınava. 3 kez sınava girmene rağmen EA 240k gelmiş. Tüm bunların üstüne OBP düşük. Ben olsaydım babamın kendi işi varsa ondan devam ederdim kariyerime. Genişletmek için tıkla... EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim.
Testo Unit dedi: Mühendislik istiyorum diyorsun ancak EA'dan girmişsin sınava. 3 kez sınava girmene rağmen EA 240k gelmiş. Tüm bunların üstüne OBP düşük. Ben olsaydım babamın kendi işi varsa ondan devam ederdim kariyerime. Genişletmek için tıkla... EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim.
Dany Fırtınadoğan 3 Üstün Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.714 Çözümler 12 Beğeniler 3.587 Bugün 14:59 #22 nitr0 dedi: EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Bence zorlamamak lazım.
nitr0 dedi: EA'dan ilk kez girdim çünkü. Sayısal istediğim gibi gitmeyince denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Bence zorlamamak lazım.
KS KS nitr0 29 Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 209 Beğeniler 62 Yer İstanbul Bugün 17:43 #23 Dany Fırtınadoğan dedi: Bence zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası.
Dany Fırtınadoğan dedi: Bence zorlamamak lazım. Genişletmek için tıkla... İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası.
Testo Unit 69 Üstün Profesör Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.892 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 6.343 Bugün 18:47 #24 nitr0 dedi: İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kararını çoktan vermişsin, daha konuyu uzatmaya gerek yok.
nitr0 dedi: İstemediğim bir yerde 4 senemi geçirmektense 1 sene daha deneyip asıl bölümüm sayısaldan İstanbul'da girmeyi tercih ederim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kararını çoktan vermişsin, daha konuyu uzatmaya gerek yok.