Türk Telekom ile olan taahhüdümüz yakında bitecek. Altyapım maksimum 80 Mbps destekliyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Şu an en ucuzu Netspeed olmalı ama VDSL için modem sağlamıyor olmalılardı diye hatırlıyorum, müşteri hizmetlerine modem mevzusunu sormayı ihmal etme.
Sitelerinde kampanyaların detaylarını da okuyun hocamŞu an en ucuzu Netspeed olmalı ama VDSL için modem sağlamıyor olmalılardı diye hatırlıyorum, müşteri hizmetlerine modem mevzusunu sormayı ihmal etme.
*Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.
Ben olsam 450tl ye netspeed kullanmam açıkçası.
Telekomun yeni teklifini değerlendirin derim 75mbps için 500 tl altı fiyat veriyorsa devam edilebilir diye düşünüyorum.Türk Telekom ile olan taahhüdümüz yakında bitecek. Altyapım maksimum 80 Mbps destekliyor.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Belki fiyat bazılarına ucuz gelir, karar mercisi biz değiliz.Sitelerinde kampanyaların detaylarını da okuyun hocam
*Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.
Kullanıcıları aylık kesintiler olduğundan da bahsediyordu sanki.