Şu an en ucuzu Netspeed olmalı ama VDSL için modem sağlamıyor olmalılardı diye hatırlıyorum, müşteri hizmetlerine modem mevzusunu sormayı ihmal etme.

Şu an en ucuzu Netspeed olmalı ama VDSL için modem sağlamıyor olmalılardı diye hatırlıyorum, müşteri hizmetlerine modem mevzusunu sormayı ihmal etme.
Sitelerinde kampanyaların detaylarını da okuyun hocam

*Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.

Ben olsam 450tl ye netspeed kullanmam açıkçası.

Türk Telekom ile olan taahhüdümüz yakında bitecek. Altyapım maksimum 80 Mbps destekliyor.
Telekomun yeni teklifini değerlendirin derim 75mbps için 500 tl altı fiyat veriyorsa devam edilebilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sitelerinde kampanyaların detaylarını da okuyun hocam

*Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.
Belki fiyat bazılarına ucuz gelir, karar mercisi biz değiliz.
Ben olsam 450tl ye netspeed kullanmam açıkçası.
Kullanıcıları aylık kesintiler olduğundan da bahsediyordu sanki.