9i C55 modelinden daha iyi, C55 modelini inceleme fırsatı bulmuştum.
Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Evet maalesef. Gerçi geçen sene bir iki ay j2'yi kullandım bana göre gayet yeterli idi.
Geçen sene ile bu sene arasında çok şey değişti dost. Bu sene yetemez iki cihaz da sana.geçen sene bir iki ay j2'yi kullandım bana göre gayet yeterli idi.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
"Ucuz" göreceli bir kavram. Lütfen tam bir bütçe aralık söyleyin ki önerimizi yapalım.
İşlerimi görecek en ucuz telefon. Fiyatlardan pek haberim yok.
Dostum 9i al işte.İşlerimi görecek en ucuz telefon. Fiyatlardan pek haberim yok.
K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
Sosyal medya için yeterli bir telefon.İşlerimi görecek en ucuz telefon. Fiyatlardan pek haberim yok.
Reeder S19 Max (64 GB)
Reeder S19 Max detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bunu kullanacağına GM 8 kullansın daha iyi.Sosyal medya için yeterli bir telefon.
![]()
Reeder S19 Max (64 GB)
Reeder S19 Max detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
K
Kargir Apartman
Ziyaretçi
4250 lira dediğin telefon. Arkadaş ucuz istiyor.
Reeder'dan bahsediyoruz? En kral modeli 1 yıl bile dayanamıyor, yazılım güncellemesiyle brick alıyor. Kısa vadede ucuza telefon aldım diye seviniyorsunuz fakat uzun vadede o iş öyle olmayacak.
Yeni konular
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-
-
-