Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar D&R'da harika kitaplar görüyorum ancak ufacık kitap için çok saçma fiyat çekebiliyorlar. Lakin almak da istiyorum. İstanbul'da çok ucuza kitap satan bildiğiniz yerler var mı acaba?
Nerede oturuyorsan oradaki sahafları dolaş derim. Online olarak Kitapyurdu var ama ne kadar ucuz satar bilemiyorum. En azından küçük esnaf kazanır.
Son düzenleme:
senuzulme
Üstün
Hocam çeşitlilik açısından daha büyük yerler şu an ilk tercihim. Yanlış hatırlamıyorsam Eminönü taraflarında çok uyguna kitap satan esnaflar vardı ama lokasyonu doğru hatırlayıp hatırlamadığım için gene de bir sosyale danışmak istedim.Nerede oturuyorsan oradaki aktarları dolaş derim. Online olarak Kitapyurdu var ama ne kadar ucuz satar bilemiyorum. En azından küçük esnaf kazanır.
Nadirkitap'tan 2. el bulabilirsin. Letgo, Sahibinden'de birini bulup alabilirsin. Online olarak Kitapyurdu, Amazon bunlar uygun fiyatlı.
Yaşadığın şehrin çarşısı, iş hanları, üniversitelerin olduğu yerlerde sahaflar vardır, belki bulabilirsin. Bit pazarlarında birçok güzel kitapların ilk baskılarını bulabilirsin.
Yaşadığın şehrin çarşısı, iş hanları, üniversitelerin olduğu yerlerde sahaflar vardır, belki bulabilirsin. Bit pazarlarında birçok güzel kitapların ilk baskılarını bulabilirsin.
Son düzenleme:
Hocam çeşitlilik açısından daha büyük yerler şu an ilk tercihim. Yanlış hatırlamıyorsam Eminönü taraflarında çok uyguna kitap satan esnaflar vardı ama lokasyonu doğru hatırlayıp hatırlamadığım için gene de bir sosyale danışmak istedim.
Eminönü'nde kiralık katil bile bulabilirsin hocam. Yok yok canına yandığımın ilçesinde. Bu arada meşguldüm de aktar yazmışım. Sahaf olarak değiştirdim onu.
- Makaleler
- 7
Emin ol en çok çeşitliliği sahaflarda bulacaksın. Büyük yer istiyorsan ucuzluk da arama.
Sahaflardan kaç kere Oxford okuma kitabı denk getirdim orijinal olarak Avustralya'da Birleşik Krallık'ta satılmış kitaplar
Kitap okuyan birisiysen en iyi destinasyonun sahaflardır.
Sahaflardan kaç kere Oxford okuma kitabı denk getirdim orijinal olarak Avustralya'da Birleşik Krallık'ta satılmış kitaplar
Son düzenleyen: Moderatör:
Kitap elden alınmaz, tavsiye etmiyorum. Okuyacağın kitaplara karar verip, siteleri karşılaştırıp al. Her halükarda Kitapyurdu daha ucuza geliyor; ama gene de karşılaştır. Fırsatlar olabiliyor. İş Bankası'nda 3. kitaba yüzde bilmem kaç indirim oluyordu mesela, hâlâ devam ediyor sanırım.
Türkiye'de eskisi gibi sahaf kültürü olduğunu pek sanmıyorum. Benim gittiğim sahaflar genellikle internete oranla çok pahalı satıyor; hele her AVM'de olan o kitap satan yerden hiç bahsetmiyorum. Ek olarak, neden 'Ney?' ifadesini bıraktın, söylediğimde bir yanlış mı var? Sahaflardan almak istiyorsan, nadir kitapta da var; orada da sahaflar satış yapıyor, oraya da bakabilirsin. İnternetten alacağın kitapta tek fazla fiyat farkı kargo, onu da toplu alımla birlikte bedavaya getirirsin.Emin ol en çok çeşitliliği sahaflarda bulacaksın. Büyük yer istiyorsan ucuzluk da arama.
Sahaflardan kaç kere Oxford okuma kitabı denk getirdim orijinal olarak Avustralya'da Birleşik Krallık'ta satılmış kitaplarKitap okuyan birisiysen en iyi destinasyonun sahaflardır.