Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Ortak hesap işi şifre paylaşımı engelleri geldiğinden beri çok kısıtlı, artık kullanmak pek mümkün değil.
Cashback veren kartlar kullanabilirsiniz, onun dışında resmi olmayan yöntemlere girmek gerekir. Onlar da burada yasak diye hatırlıyorum.Temel paket 150 TL olmuş. Kartımda 900 TL civarı var çoğunu Epic Games'ten oyun almak için kullanacağım. Bir yerden ucuza Netflix bulabilir miyim?
Yok be. Farklı IP'lerden 3-4 kişi bağlanıp sıkıntısız kullanıyoruz biz.Ortak hesap işi şifre paylaşımı engelleri geldiğinden beri çok kısıtlı, artık kullanmak pek mümkün değil.
Astronotarda
Üstün
Bizde artık işlemiyor.Yok be. Farklı IP'lerden 3-4 kişi bağlanıp sıkıntısız kullanıyoruz biz.
Smmmhunter
Üstün
En üst paket Nays ile 300TL'den 200TL'ye düşüyor. Biz 4 yakın arkadaş kullanıyoruz. Kişi başı 50TL'ye denk geliyor.Temel paket 150 TL olmuş. Kartımda 900 TL civarı var çoğunu Epic Games'ten oyun almak için kullanacağım. Bir yerden ucuza Netflix bulabilir miyim?
Temel paket de 150TL'den 75TL'ye düşer. Nays kullanın.
Geri ödeme veren bankaları kullanın derim. Mümkünse de 2-3 kişi ortaklaşa ödeyin, hem banka kampanyası hem de ortak ödeme dersek inanılmaz ucuza gelir. Sipay'da %60 geri ödeme vardı yanlış değilsem, eğer uğraşmam derseniz Nays da veriyor Papara da. En üst paket 300 TL, Sipay ile 100 TL geri gelse 200 TL yapar bunu da üç kişiye bölersek 65-70 TL yapar ki gayet iyi bir fiyat.
Smmmhunter
Üstün
Papara iyice cimrileşti. Nays'ta eğer sözleşmeliye geçmezseniz hesaptaki parayı çıkaramıyorsunuz. İyice saçmalamaya başladılar.Geri ödeme veren bankaları kullanın derim. Mümkünse de 2-3 kişi ortaklaşa ödeyin, hem banka kampanyası hem de ortak ödeme dersek inanılmaz ucuza gelir. Sipay'da %60 geri ödeme vardı yanlış değilsem, eğer uğraşmam derseniz Nays da veriyor Papara da. En üst paket 300 TL, Sipay ile 100 TL geri gelse 200 TL yapar bunu da üç kişiye bölersek 65-70 TL yapar ki gayet iyi bir fiyat.
Maalesef ilk başta cazibeli kılıp sonradan paramparça kötü bir hizmete yüksek kar marjları için geçiyorlar.Papara iyice cimrileşti. Nays'ta eğer sözleşmeliye geçmezseniz hesaptaki parayı çıkaramıyorsunuz. İyice saçmalamaya başladılar.
Ben sadece örnek vermek istemiştim, yoksa ben de pek sevmiyorum artık oraları. Özellikle Papara kullanmıyorum uzun zamandır.
Sonuç olarak en uygun geri ödemeyi sağlayan hangisiyse Netflix için ya da benzeri bir şey için, onu kullanmak en iyisi.
Görünürde Sipay var, üyelik durumu nasıldır, para attım çekemiyorum durumları var mıdır bilmiyorum bakınmak gerekli.
Yeni konular
-
-
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-