Merhaba bir sorum olacaktı, benim ekran kartı GPU Z baktığımda UEFI tiki yok ekran kartının üzerinde BIOS Switch yok bunu nasıl UEFI açık hale getirebilirim?
Merhaba bir sorum olacaktı, benim ekran kartı GPU Z baktığımda UEFI tiki yok ekran kartının üzerinde BIOS Switch yok bunu nasıl UEFI açık hale getirebilirim?
GPU-Z ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca bunun için yeni konu açıp beni etiketlersen daha iyi yardımcı olabiliriz, benim takıldığım yer olursa başka arkadaşlar da bakabilir bu şekilde.
GPU-Z ekran görüntüsü atar mısın? Ayrıca bunun için yeni konu açıp beni etiketlersen daha iyi yardımcı olabiliriz, benim takıldığım yer olursa başka arkadaşlar da bakabilir bu şekilde.
Ya bunu yapmak istiyorum da yeni aldık bilgisayarı bir de bozulur diye korkuyorum VBIOS ile hiçbir kart güncellenmedim. Benim BIOS tarihi 2019 muş GPU Z fotoğrafım da bu fakat çekirdek MHz az gibi geldi 1310 MHz olan görmüştüm.
Nitro serisinde BIOS Switch var mış, Pulse'de göremedim, bunu VBIOS yazmadan bir yolu yok mu?
Ya bunu yapmak istiyorum da yeni aldık bilgisayarı bir de bozulur diye korkuyorum VBIOS ile hiçbir kart güncellenmedim. Benim BIOS tarihi 2019 muş GPU Z fotoğrafım da bu fakat çekirdek MHz az gibi geldi 1310 MHz olan görmüştüm.
Nitro serisinde BIOS Switch var mış, Pulse'de göremedim, bunu VBIOS yazmadan bir yolu yok mu?
GOP Update o kartta işe yaramıyor, en azından biz denediğimizde yaramadı.
Asıl önemli konu kartın zaten VBIOS'u bozuk, frekanslar tutmuyor, yani o frekanslarda Sapphire RX580 yok, önce orijinal BIOS'unu atmanız lazım, zaten orijinal BIOS'da UEFI kısmı tikli olur, çoğu UEFI çalışmaz o ayrı.
GOP Update o kartta işe yaramıyor, en azından biz denediğimizde yaramadı.
Asıl önemli konu kartın zaten VBIOS'u bozuk, frekanslar tutmuyor, yani o frekanslarda Sapphire RX580 yok, önce orijinal BIOS'unu atmanız lazım, zaten orijinal BIOS'da UEFI kısmı tikli olur, çoğu UEFI çalışmaz o ayrı.
Sapphire Pulse RX 580 8 GB model ekran kartının üstü kırmızı çizgili.
Sorum şu kart çalışmazsa yedek kartım var 3 fanlı GTX 770 onu takıp diğer kartı düzeltme şansımız var mı bozmayalım babam çok kızar.
Bir sorum olacak hatta size bilgisayarın faturasını atabilirim anakart modelim de A320M-K ASUS.
Benim kart orijinal mi temiz mi?
FurMark testini yapacağım akşam dün vaktim olmadığı için 1 dakikalık yaptım ondan bir sonuç alamayız zaten 65 derece idi 1 dakikalıkta sizce iyi mi kartım GPU Z değerlerine göre iyi mi oyunlarda 60 derece üstünü geçmemesi şaşırttı faturasını atacağım PC'nin görüntüsünüde.
Ekran kartına BIOS yazıldığını ilk defa görüyorum.
Bu kartın MHz değerlerine baktığımda 13xx gibi değerler var fakat bende 1120 gibi bir şeydi neden böyle adrenalin programında BIOS date 2019 yazıyor.