Merhaba bir sorum olacaktı, benim ekran kartı GPU Z baktığımda UEFI tiki yok ekran kartının üzerinde BIOS Switch yok bunu nasıl UEFI açık hale getirebilirim?
Şimdi bu önemli bakın, bu kartların BIOS'ları UEFI çalışmayabiliyor, CSM kapatınca bazen BIOS'da görüntü vermiyor, bazen de hiç görüntü vermiyor, sizin işlemciniz ne?
Hocam ben bu kartla CSM kapatmıştım sanırım, eski PC ile eski PC anakart bozulduğu için bu yeniyi aldık. 770 ile Xeon E3 1230 kullanıyordum önceden, bu kartın görüntü vermeme imkanı var mı? ( RX580) PC'nin fatura var atayim mi anakart kutusu RAM'ler duruyor ekran kartı yok.
Fastboot'u o kart ile kullanmayın kapalı kalsın, Secure Boot sorunu Gigabyte anakartlarda var ama CSM kapalı olunca görüntü vermeme sorunu kartın kendinde var.
Şu anki BIOS UEFI çalışabilir de çalışmayabilir de, denemeden bilemeyiz.
Fastboot'u o kart ile kullanmayın kapalı kalsın, Secure Boot sorunu Gigabyte anakartlarda var ama CSM kapalı olunca görüntü vermeme sorunu kartın kendinde var.
şöyle bir saçmalık var csm açık olanlarda secure boot açamıyorlar fakat ben açtım clear keys yapıp install keys yaptım güvenli önyükleme durumu açık şuan öyle yazıyor neden böyle?