5008

Uzman
Makaleler
1
UFO testinin hareketli kamera ile çekilmesi gerektiğini duymuştum. Telefonla elimden geleni yaptım. Benim şu çöp VG247Q1A için bir yorum yapsan, nasıl kullanmamın daha iyi olacağını söylesen sevinirim. Ben monitörden pek anlamam, anlasam bunu kullanmazdım zaten. :)

20250826_001439.webp

20250826_001529.webp

Son düzenleme:
Onu da bir deneyeyim. Becerebilirsem yükler linki atarım. Peki bu haliyle bir yorum yapılabilir mi?
OD Level 5'te az miktar overshoot var gibi duruyor ama fotoğraf kaynaklı olabilir. Dediğim gibi, profesyonel bir çekim harici UFO fotoğrafı yorumlaması zor.

OD Level 5'te az miktar overshoot var gibi duruyor ama fotoğraf kaynaklı olabilir. Dediğim gibi, profesyonel bir çekim harici UFO fotoğrafı yorumlaması zor.

Profesyonel çekim yapmış kadar oldum bence. OD 5'i tekte çektim, OD 0 için 2 saattir uğraşıyorum pek güzel olmadı. Bu arada muhtemelen VA panel olduğu için hayvani black smearing var. Video dedin diye video çekip en net olan yerini ss aldım bu arada haberin olsun.

SmartSelect_20250826-004359_Video Player.webp

Screenshot_20250826-005048_Video Player.webp

Referans çizgilerinin dümdüz olması gerekiyor. Videoya alıp durdurursan daha net sonuç alabilirsin. 2. attığın mesajdaki OD 0 yazan biraz daha doğru gibi.

Benden bu kadar. Daha iyisini becerebileceğimi sanmıyorum. Belki ilginizi çeker diye şunu ekleyip konudan sıvışıyorum artık. Bana müsaade. :D

1756159985271.webp

Ben sence hangi levelde kullanayım demek için atmıştım aslında bu görüntüleri ama dediğin incelemeye bakınca Level 3 kullanmam gerekiyor sanırım. En iyi overshoot onda gözüküyor yorumlayabildiğim kadarıyla.

Eki Görüntüle 177958
We will talk about the response times and visual performance of the screen in a moment, but initially we didn’t see any problems pushing the screen up even to the maximum Level 5 overdrive setting. There was no real overshoot visible in practice and so no problem using the screen even in that max mode. A few transitions had overshoot in our measurements but never to the stage where it presented big problems in practice. So, for now, it looks like even the maximum overdrive mode was ok to us.

Level 5'te abartili overshoot olmadigi icin Level 5 kullanilabilir demisler.