- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Benim sürekli Yılmaz Özdil paylaştığımı fark etmişsinizdir. Peki, neden ben sürekli Yılmaz Özdil paylaşıyorum? Bunun cevabı basit: herkes o anda yaşanan olayları aktarırken, Yılmaz Özdil farklı bir şekilde bizi bir zaman makinesine sokuyor ve her şeyi toplayıp anlatıyor, böylece ne nedir, çok daha iyi bir şekilde anlamış oluyoruz. Bana bunu yapan Yılmaz Özdil dışında başka bir gazeteci söyleyin, aynı şekilde anlatan onu da takip edeceğim.
İyi, tamam. Köşeme çekiliyorum. Ama şunu bilin: Suçlamalarınızı kabul etmiyorum bro’su 
Ben dünyaya siyaset izlemeye, kavga etmeye, kötü haber tüketmeye gelmedim.
Ben yaşamaya geldim. Üretmeye, bir şeyler inşa etmeye, değer katmaya…
Şimdiye kadar elimden ne geldiyse yaptım, ürettim, paylaştım.
Ve bir gün bende ölüp gideceğim.
İşte bu kadar basit.
İşte bu kadar basit.
- Makaleler
- 3
Ütopyada yaşamıyorsun “bro” bu kıytırık dünyada cürümüş sistemin dişlilerinden birisin. Öyle etrafımdakiler beni ilgilendirmez, bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemezsin, dedirtmezler. Eninden sonunda bütün bu laflarını fitil fitil getirir bir tarafından bu hayat.İyi, tamam. Köşeme çekiliyorum. Ama şunu bilin: Suçlamalarınızı kabul etmiyorum bro’su
İşte bu kadar basit.
Siyaset tarafından yönetilen eğitim sisteminden çıkmış siyaset tarafından yönetilen pazara çalışıp siyaset tarafından yönetilen sağlık ve güvenlik hizmetlerini kullanırken “siyaset beni ilgilendirmez” demek çocukça bir hayalden başka bir şey değil.
İsveç Cadısı
Uzman
Değişim gerek 25 yıldır aynı iktidar yeter artık.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.