Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın bir şey diyeceğim olmayacak... Aile üyeleri belli mi bu arkadaşların diye sorsam anlarsınız değil mi beni? Çok sinirliyim çok, emir kulu falan değil bunlar. Başka bir şeyler. Halk polisi dediğin böyle olmaz, hükumet polisi bunlar hükumet... Ben ne videolar gördüm travma yaratacak bu olaylarla ilgili, insanların tek yaptığı şey hakkını savunmak. Geceleri dua ederken bile içim sızlıyor, Allah yardımcımız olsun, milletimize akıl ve güç versin...
Anlarız hocam sıkıntı değil.
Bu arada bu adamların polis olmadığını düşünüyorum artık. Zafer Güven'in biber gazı videosundan sonra bu adamların polis olmadığı fikri daha yattı bende.

Anlarız hocam sıkıntı değil.
Bu arada bu adamların polis olmadığını düşünüyorum artık. Zafer güven'in biber gazı videosundan sonra bu adamların polis olmadığı fikri daha yattı bende.

Polislik şereftir, polislik onurdur, polislik Halk'ı korumaktır... Bunlardan yola çıkarak bu insanların polis olmadığını anlamayan kalmamıştır umarım!

Şu yazıyı okuduktan sonra eyleme katılma isteğim %1500 arttı.
AKP'nin uyguladığı medya ve polis baskısını dünyanın herhangi bir ülkesinde uygulasan(Rusya/Çin gibi diktatörlüğün olduğu yerlerden bahsetmiyorum.) O hükümetin istifadan fazlası alınırdı.
AKP bu ülkenin gençlerini umutsuz ve sefillikle baş başa bıraktı. Senin o cennet vatanındaki pasaportunu çöp yaptı. Vatandaşlık sattı.
Yetmedi bebek katilini normalleştiriyor.
Dahasına gelmeye dilim var mıyor. Yazın baştan aşağı AKP destekçisi kokuyor.

İlk videodaki arkadaşımız İstanbul Barosu'ndan bir avukat, dediğine göre vuran polis(!) sicil numarası kaskında yazmıyormuş. Video VPN'siz izlenmiyor. Malum AKP gene birilerini engellemekle meşgul.
Edit: VPN'siz izlemek için farklı bir kaynaktan buldum. Video linki düzenlenmiştir.

Bu da Marmara Üniversitesi'nden.(Sanırım Kartal Yerleşkesi)Polis öğrencileri kampüse kilitlemiş resmen.

Bu da ikinci videomuz, Vezneciler metro hattına yürüyenlere yapılanlar.

Bu videoyu da özellikle koyuyorum; Videodaki hanımefendide öyle bir travma oluşmuş ki, CHP yetkililerini polis sanıp bıraksınlar diye bağırıyor.

Üstüne üstlük fazla konuşulmuyor ama gözaltına alınan kadınları çıplak arama ile aradıkları ve göz altında darp ettikleri hakkında iddialar var, gözaltından çıkan kadınlar söylüyor, gerçekten kansızlık bu.

Üstüne üstlük fazla konuşulmuyor ama gözaltına alınan kadınları çıplak arama ile aradıkları ve göz altında darp ettikleri gözaltına aldıkları iddialar var, gözaltından çıkan kadınlar söylüyor, gerçekten kansızlık bu.
O iddia Saraçhane'de bayağı konuşuldu. İTÜ ve YTÜ dahil birçok üniversiteden arkadaşımla konuştum ve onlar da doğruladı oradan.
Doğru gibi duruyor ama tam teyit yok.

Arkadaşın yazısını okumaya üşenenler için özet geçeyim. Bla bla bla bla İmamoğlu'nun suçlu olduğunu düşünüyorum bla bla bla hakkınızı aramayın.

Bir konu hakkında bilginiz yoksa 2 dava dosyasına bakmaktan ya da buna bakmış birisini dinlemekten dahi acizseniz bir zahmet bir konu hakkında saçma sapan fikir paylaşımı yapıp insanların bam tellerine basmayın. Millet kendini mimletmeyi, sakat kalmayı hatta ölmeyi göze alarak senin, benim hakkımızı savunmaya çalışıyor. Bu yaptığınız yorum tam olarak aman huzurumuz kaçmasın Ali Rıza Bey klasmanına giriyor. Çok gülünç.
Sen zaten cevabın ile huzursuz bir arkadaşa benziyorsun. Benim yazım saçma değil, gayet açık ve düşünülmüş bir yorumdu.
Burada kimseyle kavga etmek ya da tartışma yaratmak gibi bir amacım olmadı. Sadece kendi gözümden, tarafsız bir bakışla sistemin bozulduğunu ve çözümün kaosta değil, birlik ve sağduyuda olduğunu söyledim. Bu kadar. Senin bana yönelttiğin öfke, ne bana ne de bu ülkeye bir fayda sağlar. Herkes burada kendi fikrini söyleyebilir, seninle aynı düşünmüyoruz diye nefret saçman seni haklı yapmaz. Ben savaş ve kargaşadan nefret eden, çözüm odaklı yaşayan biriyim. Sözle değil, hayatımla bunu göstermeye çalışan biriyim.
(Beni sanal dünyanın dışında ne kadar tanıyorsun ki zaten? haha.) Kısacası: Sakin ol. Ben düşmanın değilim. Fikrimi söyledim, sen de söyledin. Ama saygı çerçevesinden çıkarsan, kendini küçültürsün.

Anlattıklarını yazarken hangi ülkede yaşadığını unuttun mu sen? Hem hiç kimseye güvenmiyorum diyorsun, hem de böyle şeyler eylem vs. ile düzelmez adalet lazım diyorsun, biz ne diyoruz kardeşim zaten? Sen gerçekten bu hükümetin adaleti getireceğini falan mı sanıyorsun ki, bizden "oyuna" gelmememizi istiyorsun? Bak şu profil resmimde olan öğrenci var ya, görüyorsun değil mi, Atatürk'ün askeri. Polisler bu insanlara biber gazı sıkıyor, anayasal hakkımızı kullanmamızı engelliyor, oturup adaleti beklememiz gerektiğini savunuyorsun resmen? Ben seni bilmem, onu bunu bilmem ben, bu insanlar hakkını aramaya devam edecek. Hak, hukuk, adalet için, kadınlarımızın ölmemesi için, hayatımızın kaygı ile geçmemesi için, dinin oyuncak olmaması için ve daha çok nedenden ötürü eylemleri desteklemeye devam edeceğim. "tükür şunun düzenine, ulusunun yüzü suyu hürmetine!"
Yazımı tekrar okusana sen, cümlelerimde öyle bir şey yazmıyor.

Şu yazıyı okuduktan sonra eyleme katılma isteğim %1500 arttı.
AKP'nin uyguladığı medya ve polis baskısını dünyanın herhangi bir ülkesinde uygulasan(Rusya/Çin gibi diktatörlüğün olduğu yerlerden bahsetmiyorum.) o hükümetin istifadan fazlası alınırdı.
AKP bu ülkenin gençlerini umutsuz ve sefillikle baş başa bıraktı. Senin o cennet vatanındaki pasaportunu çöp yaptı. Vatandaşlık sattı.
Yetmedi bebek katilini normalleştiriyor.
Dahasına gelmeye dilim var mıyor. Yazın baştan aşağı AKP destekçisi kokuyor.

Şimdi soruyorum; Bu korku imparatorluğu mudur, değil midir?
Evet haklısın sana katılıyorum ama akp'li değlim. Peki ya şimdi?

Bu arada başlığın orijinal adı ''Benim Gözümden Ülkenin Hali: Ne Tarafım, Ne Körüm'' idi. Fakat değiştirilmiş. Bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.