Ülke hakkında görüşlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 18582
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 764
  • Etiketler Etiketler
    bilim siyaset
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlarız hocam sıkıntı değil.
Bu arada bu adamların polis olmadığını düşünüyorum artık. Zafer Güven'in biber gazı videosundan sonra bu adamların polis olmadığı fikri daha yattı bende.

Anlarız hocam sıkıntı değil.
Bu arada bu adamların polis olmadığını düşünüyorum artık. Zafer güven'in biber gazı videosundan sonra bu adamların polis olmadığı fikri daha yattı bende.

Polislik şereftir, polislik onurdur, polislik Halk'ı korumaktır... Bunlardan yola çıkarak bu insanların polis olmadığını anlamayan kalmamıştır umarım!

Üstüne üstlük fazla konuşulmuyor ama gözaltına alınan kadınları çıplak arama ile aradıkları ve göz altında darp ettikleri hakkında iddialar var, gözaltından çıkan kadınlar söylüyor, gerçekten kansızlık bu.

O iddia Saraçhane'de bayağı konuşuldu. İTÜ ve YTÜ dahil birçok üniversiteden arkadaşımla konuştum ve onlar da doğruladı oradan.
Doğru gibi duruyor ama tam teyit yok.

Yok ya, yoktur öyle bir şey değil mi?

Sen zaten cevabın ile huzursuz bir arkadaşa benziyorsun. Benim yazım saçma değil, gayet açık ve düşünülmüş bir yorumdu.
Burada kimseyle kavga etmek ya da tartışma yaratmak gibi bir amacım olmadı. Sadece kendi gözümden, tarafsız bir bakışla sistemin bozulduğunu ve çözümün kaosta değil, birlik ve sağduyuda olduğunu söyledim. Bu kadar. Senin bana yönelttiğin öfke, ne bana ne de bu ülkeye bir fayda sağlar. Herkes burada kendi fikrini söyleyebilir, seninle aynı düşünmüyoruz diye nefret saçman seni haklı yapmaz. Ben savaş ve kargaşadan nefret eden, çözüm odaklı yaşayan biriyim. Sözle değil, hayatımla bunu göstermeye çalışan biriyim.
(Beni sanal dünyanın dışında ne kadar tanıyorsun ki zaten? haha.) Kısacası: Sakin ol. Ben düşmanın değilim. Fikrimi söyledim, sen de söyledin. Ama saygı çerçevesinden çıkarsan, kendini küçültürsün.

Yazımı tekrar okusana sen, cümlelerimde öyle bir şey yazmıyor.

Evet haklısın sana katılıyorum ama akp'li değlim. Peki ya şimdi?

Bu arada başlığın orijinal adı ''Benim Gözümden Ülkenin Hali: Ne Tarafım, Ne Körüm'' idi. Fakat değiştirilmiş. Bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…