Makaleler
13
Yer
İstanbul
Yani bu insanlar nasıl böyle teklifler yapıyor anlamış değilim. Ürün 6.000 TL, 5.000 TL desen anlarım, direkt 3.000 TL son diyor adam.

Düzenleme falan getirilmeli bu piyasaya, herkes ölücü olmuş. Çok sık fenk geliyorum bu aralar, artık can sıkmaya başladı.

Screenshot_2026-01-30-22-08-28-515_com.abtnprojects.ambatana-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Silah zoruyla 3000'e bırak demiyor sonuçta. Troll de geç. Ucuza düşürebildiklerini almaya çalışıyorlar. Bazen insanların hemen paraya ihtiyacı oluyor 6k'lık şeyi 3k'ye bırakabiliyorlar, bunlar da onları kovalıyorlar. Canınız çok sıkılıyorsa alt limit teklifi olan sitelere yönelebilirsiniz.

Yani insanlara düzenleme getiremeyiz de malum o site çok da düzgün çalışan bir site değil :D. Filtreleme o kadar berbat çalışıyor ki laptop yazıyorsun telefon gösteriyor bir de teklif sistemini düzgün yapmalarını beklemek ayıp olur :D

Yani adam olucu de siz de sutten cikmis ak kasik degilsiniz sanki, daha gecen ay bile 6.2K'ya dusmus monitor icin 6K istemek biraz fazla degil mi? Pek yadirgama hakkiniz oldugunu sanmiyorum.

Yani adam olucu de siz de sutten cikmis ak kasik degilsiniz sanki, daha gecen ay bile 6.2K'ya dusmus monitor icin 6K istemek biraz fazla degil mi? Pek yadirgama hakkiniz oldugunu sanmiyorum.

6 bin TL'ye koyuyor belki ama zaten alıcının isteyeceği pazarlık fiyatını da hesaba katarak koyuyorsun yani 6 ya koyduğun ürünü zaten 6 ya çıkaramıyorsun. Ek olarak dediğiniz fiyat yılbaşı öncesi sayılıyor 1200 TL'ye aldığım sbc kart bile şu an 2 bin TL oldu o zaman bizde firmaları ateşe tutalım?

Ki bu yorumu yaparken arkadaşın ürününün durumunu bile bilmiyorsunuz. Kutusuz cihazları 5'e koyanlar var? Ayrıca yeni cihazlarda fiyat da öldürülmez millet madlions klavyeleri utanmadan 100-200 TL farkla satıyordu 2. elde.