Ekran kartı arıyordum şu sıralar. Bir adam var her ilanın altına ilanın yarı fiyatını PG ile almak için emrivaki şekilde fiyat + PG yazıp çıkıyor. 15K'lık ürüne 7500 PG yazıp gidiyor. Profiline girdim al-sat yapıyormuş. :D

Ekran kartı arıyordum şu sıralar. Bir adam var her ilanın altına ilanın yarı fiyatını pg ile almak için emrivaki şekilde fiyat + pg yazıp çıkıyor. 15K'lık ürüne 7500 pg yazıp gidiyor. Profiline girdim al-sat yapıyormuş. :D

Onlar ölücü direk. De**z U Mesela adam tam bir ölücüdür kendine gelen cihazı 2 sayıp 6 ya satan bir tip.

6 bin TL'ye koyuyor belki ama zaten alıcının isteyeceği pazarlık fiyatını da hesaba katarak koyuyorsun yani 6 ya koyduğun ürünü zaten 6 ya çıkaramıyorsun.
Pazarlik teklifini kabul etme gibi bir zorunlulugu yok. Karsi tarafa pazarlikla iyi hissettirmek mi amac? Eger ki daha uygun bir fiyata koymak istese -atiyorum 5.5K- fiyati 5.750 TL gibi daha samimi gozuken bir fiyata koyar.
Ek olarak dediğiniz fiyat yılbaşı öncesi sayılıyor 1200 TL'ye aldığım sbc kart bile şu an 2 bin TL oldu o zaman bizde firmaları ateşe tutalım?

Ki bu yorumu yaparken arkadaşın ürününün durumunu bile bilmiyorsunuz. Kutusuz cihazları 5'e koyanlar var?
Bu durumu zaten firsatcilik olarak nitelendiriyoruz zaten, su anda konu sahibinin yaptiginin bundan farki ne? Zam geldikten sonra satmasi tesaduf mu?
Kutusuz cihazları 5'e koyanlar var? Ayrıca yeni cihazlarda fiyat da öldürülmez millet madlions klavyeleri utanmadan 100-200 TL farkla satıyordu 2. elde.
Baskalariyla kiyaslayamaniz ne kadar mantikli? Daha az cikarci diye mi yaptigi seyi dogruluyoruz? Konu sahibi adil bir duzenleme istiyor, eger ki adil bir duzenleme istiyorsa kendisi ilk once adil davranmaya baslayacak. Konu sahibinin sevilen bir uye oldugunu biliyorum, konuya full olumlu tarafindan yaklasiyorsunuz. Kendinizi kandirmayin bence.

Konu sahibinin sevilen bir uye oldugunu biliyorum, konuya full olumlu tarafindan yaklasiyorsunuz. Kendinizi kandirmayin bence.
Hocam bu özgüven nereden geliyor bilmiyorum ama bazen abartmamak gerek.
1769803316387.webp

Pazarlik teklifini kabul etme gibi bir zorunlulugu yok. Karsi tarafa pazarlikla iyi hissettirmek mi amac? Eger ki daha uygun bir fiyata koymak istese -atiyorum 5.5k- fiyati 5.750 TL gibi daha samimi gozuken bir fiyata koyar.

Bu durumu zaten firsatcilik olarak nitelendiriyoruz zaten, su anda konu sahibinin yaptiginin bundan farki ne? Zam geldikten sonra satmasi tesaduf mu?

Baskalariyla kiyaslayamaniz ne kadar mantikli? Daha az cikarci diye mi yaptigi seyi dogruluyoruz? Konu sahibi adil bir duzenleme istiyor, eger ki adil bir duzenleme istiyorsa kendisi ilk once adil davranmaya baslayacak. Konu sahibinin sevilen bir uye oldugunu biliyorum, konuya Full olumlu tarafindan yaklasiyorsunuz. Kendinizi kandirmayin bence.

Başkalarıyla kıyaslamamız asıl doğru olan. Bir ürünün piyasasının altına sattığında emin ol o normal bir kullanıcıya gitmiyor al satçılar hemen yapışıp yüksek fiyattan ilanı çakıyorlar.

Zam geldikten sonra diyorsun ama yine durumu bilmeden konuşuyorsun? Belki farklı bir modele geçti belki cihazını elden çıkardı gerek duymuyor bu şu anki fiyatlandırmadan koyamayacağı anlamına gelmiyor serbest piyasa da budur zaten. Maden 5'e falan buluyorsun benim ürünümle işin ne git o ürünü al değil mi? Ayrıca o zaman senin dediğin yere gelecek olursak her yatırım fırsatçılık demek oluyor çünkü yatırımın kalbi al Sat'dır.

Ayrıca samimi bir fiyat diyorsun fakat 6 bine bile yüzsüz gibi 3 yazan insanların olduğu bir yerde sen kimseyi düşünmek zorunda değilsin ben alacağım paraya bakarım. O adam 5.5 indirince seviniyorsa umrumda bile değil ister sevinsin ister üzülsün ürünüm sağlam mı sağlam alıcıyla aramızda geçen durum belli mi belli ortada dolandırma yok bir şey yok alan memnun satan memnun?

Ayrıca şunu belirtiyim @michaelscofield ile öyle aman aman bir samimiyetim hiçbir zaman olmamıştır bunlar tamamen kendi görüşüm. Bu mesajı o yazsa emin ol yine aynı tepkiyi verirdim ki daha önceden yapmışlığım olduğundan forumda beni birkaç sevmeyen kişi var ama bunu asla uzun bir polemiğe sokmadım bunu da ekleyeyim.

Gereksiz konuşuyorsun. Yeni monitör aldım:
Bu sipariş ettiğimin konusu. Bu da:
Öneri isteme konum. Durumun ne olduğunu bilmeden beni fırsatçı diye yargılayamazsınız.
@30538,
IMG_20260130_231012.webp

Gereksiz konuşuyorsun. Yeni monitör aldım:
Bu sipariş ettiğimin konusu. Bu da:
Öneri isteme konum. Durumun ne olduğunu bilmeden beni fırsatçı diye yargılayamazsınız.

Bir üst mesajım da aynen bu durumu belirttim ve görüyoruz ki yaşanan durumda bu insanlarımızın şu önyargısına bayılıyorum gerçekten. :facepalm: