144

Üstün
Makaleler
1
En başta TT (Türk Telekom) olmak üzere bu işleri yapıyor. 16 Mbps internete FİBER adı altında satış yapar, aylık 600 lira isteyip yeni müşterilere yutturur. Superonline desen kotalı internet satar, Vodafone desen bunların kölesi. Her üçünde de deprem olunca GSM hizmeti çöküyor, çökertiliyor. Mahallenin bir ucuna FİBER, diğer ucuna VDSL getirmek trajedi.

Alın size çok yakın zamanda bir TT'nin paylaşımı. Aynısını bizdeki bugünkü depreme diyemediler!

1745407700583.webp

Diğer operatörler X'te an itibariyle linç yiyorlar, kimse umurlarında değil.

Siz ne düşünüyorsunuz?

İki operatör hükumet yönetiminde üçüncüsü ise yabancı olduğu için önüne milyon tane engel konuyor. İtalya'da sınırsız konuşma+SMS+150 GB internet üstüne yurt dışında geçerli 20 GB+300 dakika konuşma paketini taahhütsüz €10'a veren Vodafone'un bu hizmeti vermek zorunda kalması kendilerinden kaynaklı değil bence.

Yazık, bize bunlar yapılmıyor? Bugün deprem olmuş umurlarında bile değiliz.

İki operatör hükumet yönetiminde üçüncüsü ise yabancı olduğu için önüne milyon tane engel konuyor. İtalya'da sınırsız konuşma+SMS+150 GB internet üstüne yurt dışında geçerli 20 GB+300 dakika konuşma paketini taahhütsüz €10'a veren Vodafone'un bu hizmeti vermek zorunda kalması kendilerinden kaynaklı değil bence.
Aynen tam da dediğiniz gibi, köle gibi görüyorum ben sadece.

Şu bilgiyi de vereyim. 6 Şubat depreminde Elon Musk Starlink bağlantısını açmak istedi fakat Turkcell ve TürkTelekom'un önü kesilmemesi için kabul edilmedi.
Biliyorum. Rezillik. Azerbaycan'a geldi bile.

Aslında sağlam bi boykot herkesin fatura ödememesi vb gibi. Bunlara ders verir de.. Nerde o günler?
Fatura ödememek mi? Güldürmeyin lütfen. Vodafone'un bana borcu vardı 3 ayda ödemediler. Kendilerinde 1 günü geçirince hattımı kapatıp dava sürecine gidiyorlar. Yüzsüz firmalar.