Anakart hiç olmamış, o fiyata Z890 serisinin giriş seviyelerinden konulabilirdi. Sıvı soğutma seçeneklerinde neden 360mm koymamışlar onu anlamadım, kasa resmini sergilerken gösteriyor halbuki. 81K fiyata dolu dolu üst seviye parçalar ile 7800X3D + RTX5070Ti sistem toplamıştık yaklaşık bir ay önce. Modart takma adlı kişinin yayınladığı sistemleri bugüne kadar hiç sevmedim. Bilgisi yokmudur yoksa tüketiciyi düşünmem ben sadece komisyonuma bakarım kafasında mıdır bilemiyorum.
tam olarak 4-5 bin fazlasına sahip bir bütçem var. önerilerinizi alabilir miyim. Intel işlemciden çok çektiğim için kendim satın almadım. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye paylaştım.
@Neurotic, bir ay içerisinde sistem bileşen fiyatları FOMO nun da etkisiyle çok komik bir noktaya geldi.
tam olarak 4-5 bin fazlasına sahip bir bütçem var. önerilerinizi alabilir miyim. Intel işlemciden çok çektiğim için kendim satın almadım. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye paylaştım.
@Neurotic, bir ay içerisinde sistem bileşen fiyatları FOMO nun da etkisiyle çok komik bir noktaya geldi.