Anakart hiç olmamış, o fiyata Z890 serisinin giriş seviyelerinden konulabilirdi. Sıvı soğutma seçeneklerinde neden 360mm koymamışlar onu anlamadım, kasa resmini sergilerken gösteriyor halbuki. 81K fiyata dolu dolu üst seviye parçalar ile 7800X3D + RTX5070Ti sistem toplamıştık yaklaşık bir ay önce. Modart takma adlı kişinin yayınladığı sistemleri bugüne kadar hiç sevmedim. Bilgisi yokmudur yoksa tüketiciyi düşünmem ben sadece komisyonuma bakarım kafasında mıdır bilemiyorum.

4-5 bin daha ekleyince çok daha iyisini toplarsın şu sistemin.
tam olarak 4-5 bin fazlasına sahip bir bütçem var. önerilerinizi alabilir miyim. Intel işlemciden çok çektiğim için kendim satın almadım. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye paylaştım.

@Neurotic, bir ay içerisinde sistem bileşen fiyatları FOMO nun da etkisiyle çok komik bir noktaya geldi.

tam olarak 4-5 bin fazlasına sahip bir bütçem var. önerilerinizi alabilir miyim. Intel işlemciden çok çektiğim için kendim satın almadım. Değerlendirmek isteyen arkadaşlar olabilir diye paylaştım.

@Neurotic, bir ay içerisinde sistem bileşen fiyatları FOMO nun da etkisiyle çok komik bir noktaya geldi.
Az sonra dönüş yapacağım.