Çok üzüldüm.https://twitter.com/ultraslan?lang=tr
Elon Musk tarafından kapatıldığı yönünde söylentiler var.
Detaylar
Kim cevapladı?BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Görsel sahte, Elon Musk Fenerbahçe'nin varlığından bile haberdar değildir muhtemelen.
Gruba "o (erkek)" diye sesleniyor mesela. İyi denemeydi. Büyük ihtimalle rapor spamından dolayı kapandı.
Eki Görüntüle 34181
İki saattir adamın hesabında dolanıyorum ve böyle bir tweetle karşılaşmadım. Benim bildiğim kadarıyla Elon Musk o kadar kolay tweet silmez ve hatta böyle bir şeyi asla silmez. Dediğiniz gibi sahte hocam.
- Makaleler
- 10
Günümüz Galatasaray fanatiği kadar toksik bir kitle yok. Adamlar bir şeylerin değişmesi için tepki amacıyla maça çıkmıyor ona bile laf atıyorlar. Geçen korkakfenerbahçe hashtagi 40-50k tweet almıştı. Gerçekten acınası ve komik bir durumdasınız Galatasaray taraftarları. Bunlar yüzünden Galatasaray'lı olmaktan utanıyorum.
mauroicardi99
Yetkin
Hesap yeniden açıldı.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Günümüz Galatasaray fanatiği kadar toksik bir kitle yok. Adamlar bir şeylerin değişmesi için tepki amacıyla maça çıkmıyor ona bile laf atıyorlar. Geçen korkakfenerbahçe hashtagi 40-50k tweet almıştı. Gerçekten acınası ve komik bir durumdasınız Galatasaray taraftarları. Bunlar yüzünden Galatasaray'lı olmaktan utanıyorum.
Birçok fanatik yeni nesil böyle maalesef. Bir taraf adına böyle keskin yorum yapmak yanlış ve hoş değil. Yakın zamanda geçen bir olayda 60 yaşında babasıyla beraber 14 yaşında kız çocuğuna taraftarlar tarafından meydan dayağı atıldı. Fenerbahçeli oldukları söyleniyor ama bu kişiler yüzünden Fenerlilerin hepsi kötü olduğu anlamına gelmez. Bu konuda başkanların çok büyük payı var, özellikle Ali Koç'un daha fazla payı var.
Buna inanan burçlara da inanır desem linç yer miyim?
- Makaleler
- 1
https://twitter.com/ultraslan?lang=tr
Elon Musk tarafından kapatıldığı yönünde söylentiler var.
Gereksiz bir hesaptı zaten.