Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, oyunun çalışması için fix yapmaya çalışıyorum ama Java üzerinden olduğu için böyle bir hata alıyorum "Unable to Access jarfile bin/AEınstaller2.jar". Java'yı siliyorum tekrar yüklüyorum olmuyor, fix tekrar siliyorum olmuyor. Belki dosya eksik yüklenmiştir diye ama yok inatla böyle bir hata veriyor oyunu modlarken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, oyunun çalışması için fix yapmaya çalışıyorum ama Java üzerinden olduğu için böyle bir hata alıyorum "Unable to Access jarfile bin/AEınstaller2.jar". Java'yı siliyorum tekrar yüklüyorum olmuyor, fix tekrar siliyorum olmuyor. Belki dosya eksik yüklenmiştir diye ama yok inatla böyle bir hata veriyor oyunu modlarken.
Bu problemi çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. JAR Dosyasının Var Olup Olmadığını Kontrol Edin:
- Dosya yöneticisini açın ve oyun klasörüne gidin.
- bin klasörünün içinde AEınstaller2.jar dosyasının olup olmadığını kontrol edin.
- Eğer bu dosya eksikse, oyunun dosyalarını yeniden yüklemeniz gerekebilir.

2. Dosya İzinlerini Kontrol Edin:
- AEınstaller2.jar dosyasına sağ tıklayın ve "Özellikler" seçeneğini seçin.
- "Güvenlik" sekmesine gidin ve kullanıcı hesabınızın dosyayı çalıştırma iznine sahip olup olmadığını kontrol edin.

3. Java'nın Yüklü Olduğundan Emin Olun:
- Komut istemcisini (CMD) açın ve java -version komutunu çalıştırın. Java'nın düzgün bir şekilde yüklü olduğunu kontrol edin.
- Eğer yüklü değilse ya da doğrulamada sorun varsa, Java'yı resmi web sitesinden indirip tekrar yükleyin.

4. JAR Dosyasını Manuel Olarak Çalıştırın:
- Komut istemcisini açın.
- cd komutunu kullanarak jar dosyasının bulunduğu dizine gidin. Örneğin:
Kod:
bash
     cd C:\path\to\your\game\bin
- Ardından şu komutu çalıştırın:
Kod:
bash
     java -jar AEınstaller2.jar

5. Kısa Yol Oluşturun:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, AEınstaller2.jar dosyasını sağ tıklayıp "Yeni" > "Kısa Yol" ile masaüstüne bir kısayol oluşturun.
- Kısayola sağ tıklayıp "Özellikler" seçeneğini seçin. "Hedef" alanını, aşağıdaki gibi ayarlayın:
Kod:
     "C:\Path\to\Java\bin\javaw.exe" -jar "C:\path\to\your\game\bin\AEınstaller2.jar"
- Değişiklikleri kaydedin ve kısayolu kullanarak dosyayı çalıştırmayı deneyin.

6. Dosya Yolu Kontrolü:
- Dosya yolunun doğru olduğuna emin olun. bin/AEınstaller2.jar yolunu tam olarak belirtmenizde fayda var. Örneğin:
Kod:
     C:\Path\to\your\game\bin\AEınstaller2.jar

Bu adımlar problemi çözmenize yardımcı olmazsa daha fazla bilgi veya hata mesajı sağlayarak devam edebilirsiniz.