Unigine heaven ve FurMark da kapanmıyorsa yeterli olabilir. Ama oyun içi testler de yapabilirsin.
![]()
TechPowerUp
www.techpowerup.com
Sentetik benchmarklar genelde tam sonuc vermeyebiliyor. Bunun icin cok cabuk coken bir oyun gerekli. Benim tavsiyem Echoes of the End. Bu şapşik oyun ekran kartinda en ufak bir stabilite sorunu varsa hemen gocuyor. Onunla anlarsin sistemin optimal olmadigini. Steam'deki guncel versiyonlar belki sorunsuzdur. Malum ortamlardan daha eski bir surumle denemelisin.
Benim kişisel tecrübelerime göre Unigine heaven stabilite için yeterli olamayabiliyor. Oynadığınız oyunlarda test etmeniz bana göre en doğrusu olacaktır ancak bazı oyunlarda çökme yaşanırken bazılarında yaşanmayabiliyor. Ben hiçbir oyun çökmeyecek şekilde stabilitemi ayarlıyorum. Yine tecrübelerime göre bf cs pubg gibi oyunlarda stabilite daha zor sağlanıyor. Hikayeli bir oyunda test edip sonra bu tür oyunlarda crash alıp oyun keyfiniz bölünmesin aman dikkat hocam. MV değerini ise ilk önce kartımın hangi sıcaklıklarda çalışmasını istediğime göre ayarlıyorum sonrasında çalışabileceği en yüksek mhz değerini aramaya çalışıyorum ancak bazen ufak mv atlamalarıyla güzel mhz artışı yakalanabiliyor dolayısıyla deneme yanılma yöntemiyle en tatlı noktayı bulmalısınız.
Rdr2 benchmark olur mu hocam? CS2 ve rdr2 yüklü şuan. Unigine Heaven üzerinden de deneyecegim hocam. Furmark çok farklı şekilde yük bindiriyor oyun testi gibi olmuyor malesef. Stok değeri 1025 mV 925 ile başlayacağım. Mhz boost clock seviyesini aşabilir miyim? Bu durumlardan bilgi ve soru sorsam olur mu arkadaşlar? Teşekkür ederim cevaplarınız için.Bence Call of Duty Black Ops 6'da olabilir. Fabrikasyon OC'lu GPU'da bile donuyor oyun. Very Low'da oynayınca olmuyor ama.