11100

Becerikli
Merhaba yakın zamanda ungoogled chroimum kullanmaya başladım. Dünden beri kendime özgü ayarlamalar yapıyorum. Karanlık mod eklentisi kullanıyordum ismi Dark Reader. Onu kaldırdım. Google'ın experiments ayarlarından karanlık modla ilgili ayarladıklarımdan bazılarını devre dışı bıraktım çünkü YT de video izlerken videonun altında beyaz ışık çıkıyordu. O sorunumu çözdüm. Şu an Google aram motoru ile bir şey arattığımda sekmenin sağ tarafında renkte bozulma gibi bir şey oluyor. Aşağı kaydırıyorum ve sekmenin en altına kadar devam ediyor bu bozuk kısım. Şu an tarayıcıda sadece Google'ın kendi koyu modu var. Bir de ekstradan Google webden siyah baskın renkli bir wallpaper indirdim ana sayfa için onun dışında başka bir şey kullanmıyorum. Ama bozulma hala var. SS'ini bırakıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-04-14 112038.webp

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-14 113804.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-14 113804.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 87
  • Ekran görüntüsü 2025-04-14 113809.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-14 113809.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86

Bir de bu tarz Custom tarayıcılarda bu durumlar normal gibi bence çünkü bunları kodlayanlar büyük bir ekip değil.

Bakarım hocam.

Sanırım evet hocam.
Normal chromium kullanmayı deneyebilirsiniz belki.

Bakarım hocam.

Sanırım evet hocam.

Hocam github sayfasında dikkat ederseniz sonda 1 var sizin kullandığınızda yok

Bir de bu tarz Custom tarayıcılarda bu durumlar normal gibi bence çünkü bunları kodlayanlar büyük bir ekip değil.

Normal Chromium kullanmayı deneyebilirsiniz belki.

Hocam GitHub sayfasında dikkat ederseniz sonda 1 var sizin kullandığınızda yok.

Hocam o sürümden önceki sürümde sondan ikinci sayıda 84 yerine 50'li bir sayı var. Ama yine kontrol ederim.

Koyu temayı kapatıp dener misin belki koyu temada sorun var veya reklam engelleyici kullanıyorsan o da sayfayı bozmuş olabilir.

Normal Chromium kullanmayı deneyebilirsiniz belki.

Hocam GitHub sayfasında dikkat ederseniz sonda 1 var sizin kullandığınızda yok.

Hocam bu sorun sadece Google arama motorunde oluyor sanirim. Yandex arama motoruna geçtim sorun çıkmadi. Internet tarayicisini değiştirmedim yine ungoogled Chromium.

Koyu temayı kapatıp dener misin belki koyu temada sorun var veya reklam engelleyici kullanıyorsan o da sayfayı bozmuş olabilir.

Sanırım sadece Google arama motorunda sorun cikiyor. Dark Reader etkinleştirip Yandex'e geçtim sorun çözüldü.

Hocam bu sorun sadece Google arama motorunde oluyor sanirim. Yandex arama motoruna geçtim sorun çıkmadi. Internet tarayicisini değiştirmedim yine ungoogled Chromium.

Sanırım sadece Google arama motorunda sorun cikiyor. Dark Reader etkinleştirip Yandex'e geçtim sorun çözüldü.

O zaman DuckDuckGo'yu kullanabilirsin. Arama sonuçları Google gibi değil ama yine de iş görür

Tarayıcının çevirme eklentisi veya Google'un arayüzünde açılan bir yapay zeka arayüzü de olabilir. Tarayıcı ayarlarını kurcalayın. Google'un arama motorunda sağ tarafta reklam gösterdiğimi görmedim. Ama yine de isterseniz Ublock Origin Lite yükleyin ve ayarlarından kapsamlı ayarı açıp izin verin.

Merhaba yakın zamanda ungoogled chroimum kullanmaya başladım. Dünden beri kendime özgü ayarlamalar yapıyorum. Karanlık mod eklentisi kullanıyordum ismi Dark Reader. Onu kaldırdım. Google'ın experiments ayarlarından karanlık modla ilgili ayarladıklarımdan bazılarını devre dışı bıraktım çünkü YT de video izlerken videonun altında beyaz ışık çıkıyordu. O sorunumu çözdüm. Şu an Google aram motoru ile bir şey arattığımda sekmenin sağ tarafında renkte bozulma gibi bir şey oluyor. Aşağı kaydırıyorum ve sekmenin en altına kadar devam ediyor bu bozuk kısım. Şu an tarayıcıda sadece Google'ın kendi koyu modu var. Bir de ekstradan Google webden siyah baskın renkli bir wallpaper indirdim ana sayfa için onun dışında başka bir şey kullanmıyorum. Ama bozulma hala var. SS'ini bırakıyorum.

Eki Görüntüle 140569
Bende yüklüydü o kadar çok hata veriyordu ki Brave'e geri döndüm. (Eklenti uyumsuzluğu ya da sayfa yüklenmemesi gibi çok sorunla karşılaştım.)