Bağlantıdan Windows sürümünü indirdim. Attığın bağlantıyla aynı Windows sürümünü buradan yüklüyorsun.
Ayarları çok kurcalamadım. Arama motorundan Google kaldırmışlar, o yüzden harici açtım. Varsayılan arama motoru şu an ddg seçili. Gördüğüm kadarıyla herhangi bir ayarı veya siteye etkisi yok gibi duruyor. Uzantı olarak da IDM uzantısını otomatik yükledi.
Kısaca senin tarayıcında orada bir pembe simge var. Çeviri uzantısı veya uygulaması gibi duruyor. Hangi uzantıları kullanıyorsunuz? Veya DeepL gibi bir uygulama var mı?
Eki Görüntüle 140654
Varsayılan olarak uzantı yükleme de kapalı geliyor. Bu kadar kısıtlama yapan bir tarayıcı açıkçası kullanmazdım. Örnek aldıkları Iridium browser çok daha mantıklı. Ama Iridium yanlışım yoksa çerezleri otomatik silme ayarı açık geliyor. Bunu kapatmazsanız tarayıcıyı kapatıp yeniden açınca hesaplara tekrar girmeniz gerekir. Neyse direkt çözüm olarak tarayıcı önermiyorum. Ama yukarıda gözlemlediğim kadarıyla sizin tarayıcınıza dışarıdan dahil olan bir uygulama veya uzantı var.