KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 14 Eylül 2025 #21 Syntax dedi: İngilizce kaynaklar iyi anlatıyor. Bu tam hata sayılmaz aslında. Rigidbody tanımlayıp rigidbody componenti atamadığınız için oluyor. Ben size fotoğraf olarak atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hata degil egitim serisinde hata var adam private olarak calistirabildi ben yazinca olmadi.
Syntax dedi: İngilizce kaynaklar iyi anlatıyor. Bu tam hata sayılmaz aslında. Rigidbody tanımlayıp rigidbody componenti atamadığınız için oluyor. Ben size fotoğraf olarak atacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam hata degil egitim serisinde hata var adam private olarak calistirabildi ben yazinca olmadi.
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.836 Çözümler 10 Beğeniler 1.844 14 Eylül 2025 #22 Altair dedi: Hocam hata degil egitim serisinde hata var adam private olarak calistirabildi ben yazinca olmadi. Genişletmek için tıkla... Start fonksiyonu içinde direkt componentı bulması için kod vardır. C#: rb = GetComponent<Rigidbody>(); Start fonksiyonu içinde bu kod olursa direkt buluyor. Ama yazdığınız koda bakılınca takip ettiğiniz video biraz eski ve kötü.
Altair dedi: Hocam hata degil egitim serisinde hata var adam private olarak calistirabildi ben yazinca olmadi. Genişletmek için tıkla... Start fonksiyonu içinde direkt componentı bulması için kod vardır. C#: rb = GetComponent<Rigidbody>(); Start fonksiyonu içinde bu kod olursa direkt buluyor. Ama yazdığınız koda bakılınca takip ettiğiniz video biraz eski ve kötü.
KS KS Altair Yetkin Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 489 Çözümler 1 Beğeniler 126 14 Eylül 2025 #23 Syntax dedi: Start fonksiyonu içinde direkt componentı bulması için kod vardır. C#: rb = GetComponent<Rigidbody>(); Start fonksiyonu içinde bu kod olursa direkt buluyor. Ama yazdığınız koda bakılınca takip ettiğiniz video biraz eski ve kötü. Genişletmek için tıkla... Baska seriye geceyim oda olmadi 4-5 ay İngilizce kursuna gidip yabanci kaynaktan devam edeceğim teşekkürler yardimin icin. Syntax dedi: Start fonksiyonu içinde direkt componentı bulması için kod vardır. C#: rb = GetComponent<Rigidbody>(); Start fonksiyonu içinde bu kod olursa direkt buluyor. Ama yazdığınız koda bakılınca takip ettiğiniz video biraz eski ve kötü. Genişletmek için tıkla... Startta rigidbody i tanitinca private Speed =. Yazinca da calisiyor. Son düzenleme: 14 Eylül 2025
Syntax dedi: Start fonksiyonu içinde direkt componentı bulması için kod vardır. C#: rb = GetComponent<Rigidbody>(); Start fonksiyonu içinde bu kod olursa direkt buluyor. Ama yazdığınız koda bakılınca takip ettiğiniz video biraz eski ve kötü. Genişletmek için tıkla... Baska seriye geceyim oda olmadi 4-5 ay İngilizce kursuna gidip yabanci kaynaktan devam edeceğim teşekkürler yardimin icin. Syntax dedi: Start fonksiyonu içinde direkt componentı bulması için kod vardır. C#: rb = GetComponent<Rigidbody>(); Start fonksiyonu içinde bu kod olursa direkt buluyor. Ama yazdığınız koda bakılınca takip ettiğiniz video biraz eski ve kötü. Genişletmek için tıkla... Startta rigidbody i tanitinca private Speed =. Yazinca da calisiyor.